Emirates wint de titel World’s Leading Cabin Crew 2019

Het Emirates cabinepersoneel is tijdens de World Travel Awards (WTA) Grand Final Gala Ceremony uitgeroepen tot World’s Leading Cabin Crew 2019. Het evenement markeerde het einde van WTA’s jaarlijkse zoektocht naar de beste reis- en toerisme organisaties van de wereld, waar de winnaars van de zes regionale ceremonies strijden om de felbegeerde wereldtitels. Emirates won ook de wereldtitel voor World’s Leading Airline in de categorie Economy Class

Een prachtig eerbetoon

Adel Al Redha, Emirates’ Chief Operating Officer, zei: “We zijn ongekend trots op ons cabinepersoneel uit maar liefst 160 landen. Elke dag leveren zij op meer dan 530 vluchten op zes continenten het hoogwaardige Emirates product en verschillende services met passie, toewijding en professionaliteit, zodat onze gasten genieten van onvergetelijke, veilige en comfortabele reizen.”

 

 

“Afkomstig vanuit verschillende culturen omarmt het cabinepersoneel van Emirates diversiteit en maakt het hun kracht, terwijl zij iedere vlucht als een team samenwerken om de beste reiservaring te leveren. De titel ‘World’s Leading Cabin Crew’ is een prachtig bewijs van hun inspanningen, en we willen onze gewaardeerde passagiers en industriële partners bedanken voor deze erkenning.”

Het meest volledige full-serviceproduct

Al Redha voegt toe: “Emirates Economy Class blijft één van de meest volledige full-serviceproducten in zijn categorie en we zijn daarom verheugd om erkend te worden als de World’s Leading Airline – Economy Class.”Al Redha voegt toe:

“Emirates Economy Class blijft één van de meest volledige full-serviceproducten in zijn categorie en we zijn daarom verheugd om erkend te worden als de World’s Leading Airline – Economy Class.”

Naast de beste service van het Emirates’ cabinepersoneel, kunnen reizigers in Economy Class ook genieten van gratis ruimbagage, gratis drankjes en maaltijden klaargemaakt door gourmet chefs, kosteloze Wifi om in contact te blijven met familie en vrienden en Emirates’ veelvoudig bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice met meer dan 4.500 kanalen met films, Tv-programma’s, muziek en podcasts op de grootste persoonlijke schermen in de industrie.

 

 

Eerder dit jaar tijdens de WTA’s Middle East Gala Ceremony werd Emirates al bekroond als de regio’s Leading Airline, Leading Airline Brand, Leading Airline Rewards Programme, Leading Airline Website en Leading Airport Lounge – Business Class. Al 26 jaar lang erkend en bekroond de World Travel Awards het allerbeste uit alle facetten van de toerismebranche.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.