Beleef de ultieme luxe lifestyle-ervaring van Ikos Resorts nu ook in Spanje

​​Ikos Resorts, het beste all-inclusive hotelmerk wereldwijd opent in mei 2020 een vijfde resort en treedt daarmee voor het eerst buiten Griekenland. Het gloednieuwe Ikos Andalusia brengt vijfsterrenluxe en mediterraanse gastvrijheid naar de kust van Zuid-Spanje. Het DNA van Ikos Andalusia volgt het voortdurende streven van het merk naar de ultieme lifestyle-resortervaring.

​Serene luxe

​Ikos Andalusia is een weelderige oase van luxe en rust in Estepona, nabij het mondaine Marbella. Met zijn 411 kamers en suites, 4.000m2 zwembaden en weelderige tuinen ademt Ikos Andalusia sereniteit en verfijning. Via een palmboomcolonnade komen gasten naar het hoofdgebouw van het resort en krijgen ze een eerste indruk van de minimalistische architectuur van het resort: eigentijds én lokaal. Van dat laatste getuigen de twee oude olijfbomen die ​​aan beide zijden van het toegangsportaal de gasten een warm, Andalusische welkom geven. En dat alles met de Middellandse Zee op amper een paar meter afstand.

 

 

​Je bagage laat je achter in een koele zuilengalerij van maar liefst vijftig meter en je begeeft je naar de imposante lobby. In elke hoek staat een twaalf meter hoge palmboom geflankeerd door intieme zithoekjes die je de kans geven tot rust te komen en je het exclusieve ontvangstritueel te laten welgevallen. Diezelfde tijdloze, mediterrane sfeer wordt doorgetrokken naar het interieur van de prachtige kamers en suites, die zijn ingericht in zachte, natuurlijke kleuren.

De zandkleurige gestucte wanden, de vloer met op maat gemaakte porcelaniotegels, de zorgvuldig gekozen kunstwerken die boven elk bed hangen… Alles baadt in een sfeer van serene luxe met oog voor detail. Het kenmerkende Ikos-blauw is aanwezig in kussens, meubels en bedspreien.

 

 

De badkamers zijn ruim en hebben een dubbele wastafel, een comfortabel bad en een afzonderlijke douche. Elke kamer heeft een eigen balkon. De goed uitgekiende verlichting met indirecte licht, wand- en hanglampen zorgt voor een ontspannen, residentiële sfeer. De premium suites in het Deluxe Collection-gebouw tot slot hebben naast een adembenemend zicht op het strand een afzonderlijke infinity pool en bar.

De wereld op je bord

​Met maar liefst zeven restaurants brengt Ikos Andalusia de beste gerechten van over de hele wereld op je bord. In Flavors geniet je van een gevarieerd mediterraan buffet, heerlijke wijnen en een prachtig zeezicht. In het intieme en gemoedelijke Anaya wordt je verrast met inspirerende creaties uit Azië. Fresco brengt je dan weer helemaal in de sfeer van een authentieke Italiaanse ristorante en laat je genieten van klassieke en hedendaagse dagverse gerechten. Het Franse restaurant Provence is het meest formele restaurant op het resort, terwijl Ouzo je in een relaxte sfeer het beste van de Griekse keuken opdient. Beide hebben een buitenrestaurant met zeezicht. Voor een snelle, maar daarom niet minder culinaire hap of een heerlijke cocktail in een losse sfeer moet je in de Beach Club zijn.

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

Uiteraard mag ook de Spaanse keuken niet ontbreken in Ikos Andalusia. In de zwembadtuinen brengt Oliva lokale gerechten voor het hele gezin. Terwijl de chef aan een grote rustieke tafel tapas bereidt, geniet je van de typische ongedwongen ambiance die Spaanse restaurants typeert. Het gewelfde plafond en de handgeschilderde tegelvloer doen de rest.

Een topvakantie voor het hele gezin

In het hoofdgebouw vind je een ultramoderne fitnessruimte en de spa met exclusieve behandelingen en producten van Anne Semonin Paris. De hartverwarmende spa werd ontworpen met het oog op de absolute ontspanning van al je zintuigen. Daar zorgen niet alleen de revitaliserende behandelingen voor, maar ook het interieur warm hout, grote marmeren elementen en artistieke eyecatchers die rust en evenwicht brengen.

Ikos Andalusia denkt aan het hele gezin. Daarvan getuigen een leuk zwembad voor kinderen, een peuterbad, de kids zone en de teenagers lounge. Voor elke leeftijd zijn er aangepaste ontspanningsmogelijkheden met sport en spel, creatieve of educatieve activiteiten in de Kids Clubs. De restaurants bieden de jongste gasten een keuze aan zowel gezonde als lekkere menu’s. Dankzij het innovatieve Local Discovery aanbod kunnen gezinnen er bovendien een hele dag op uit trekken met een MINI om de omgeving te verkennen, kunnen ze gratis de beste musea in Malaga te bezoeken of kiezen voor de Dine-out optie en gaan eten in een lokaal en authentiek restaurant, zonder extra kosten. Alles is voorzien om het hele gezin een topvakantie te laten beleven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.