Genieten van luxe op maat met de Ikos Deluxe Collection

Met de Deluxe Collection zet Ikos Resorts nieuwe standaarden wanneer het gaat over gepersonaliseerde all-invakanties en legt het de lat voor zichzelf heel erg hoog om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Ikos Deluxe Collection is verkrijgbaar in elk van de Ikos Resorts aan de Middellandse Zee en is er speciaal voor gasten die verblijven in de prachtige Deluxe suites. Wie kiest voor de Deluxe Collection, stapt binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en een persoonlijke service helemaal op maat van jou en je gezin.

 

 

Dat begint al vóór je aankomst met de gepersonaliseerde vakantieplanning, waarmee je kunt reserveren in de à la carte restaurants en spa, kinderopvang en persoonlijke voorkeuren kunt regelen om je vakantie volledig op jouw wensen af te stemmen. Tijdens je verblijf in het resort zal de premium service van de Deluxe Collection je continu verrassen en verwennen. Zo geniet je bijvoorbeeld van een sfeervol diner bij kaarslicht op het strand, een gratis nek- en rugmassage in de spa met de verzorgingsproducten van Anne Semonin, een fles Taittinger bij aankomst, je favoriete drankjes en snacks in de minibar op je suite, keuze uit een kussenmenu, versneld in- en uitchecken… Een professioneel opgeleide Deluxe Conciërge zorgt ervoor dat aan al je wensen wordt voldaan.

 

 

Zorgeloos ontspannen

​De Deluxe Collectie staat dan ook volledig in het teken van luxueus ontspannen. Daarom voorziet Ikos Resorts in exclusieve ruimte op het strand, een opgewaardeerde strand- en zwembadservice met unieke hapjes en cocktails, de mogelijkheid om in je suite te dineren. Dankzij een ruime keuze aan sportieve activiteiten en ontspanningsmogelijkheden voor het hele gezin, verveel je je geen moment. Je gaat ook eens de omgeving en zijn prachtige natuur en culture bezienswaardigheden ontdekken. Dat kan met een gratis rondrit voor een dag in een MINI Cooper. Alles wordt naar wens geregeld door de Deluxe Conciërge. En omdat er naast talloze leuke activiteiten een uitgebreide collectie kinderfilms, PlayStation en kinderopvang voorzien zijn, hebben ouders ook eens tijd voor zichzelf en voor elkaar. Met de Deluxe Collection voorziet Ikos Resorts alles om je een zorgeloze en onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De nieuwe Deluxe Collection is beschikbaar in alle Ikos Resorts: Ikos Oceania en Ikos Olivia in Halkidiki, Ikos Dassia op Corfu en ook in het nieuwe resort Ikos Aria op het eiland Kos, dat op 15 mei officieel zijn deuren opent. Op een paradijselijke locatie aan een lang zandstrand met turquoise water genieten gasten van de Deluxe Collection van een aparte zone met privéstrand, stijlvolle kamers en privézwembaden, restaurants met een prachtig uitzicht, luxueuze wellnessfaciliteiten. Ontdek de schoonheid van Ikos Aria

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.