Zo bewaar jij je EHBO-spullen waterdicht

Met de Sea to Summit First Aid Dry Sack blijven je EHBO-spullen altijd droog. En dat is belangrijk, vooral in situaties waarbij je op het water bent of in regenachtige omstandigheden verkeert. De EHBO-zak is waterdicht en valt ook nog eens goed op dankzij de felrode kleur en het universele witte kruis. Zo zijn eerstehulpmaterialen snel voorhanden en altijd direct te gebruiken.

Eenvoudig te bevestigen

De slijtvaste First Aid Dry Sack is gemaakt van hoogwaardig 70D nylon met getapete naden en voorzien van een rolsluiting. De zak is volledig waterdicht met een waterkolom van 10.000 mm. Het transparante venster en de witte binnenzijde geven je direct zicht op de inhoud. Hierdoor kan je snel de juiste spullen pakken om eerste hulp te verlenen. Met de D-ring kun je de zak eenvoudig ergens aan bevestigen zodat je hem binnen handbereik kunt opbergen.

 

 

De First Aid Dry Sack is verkrijgbaar in drie maten; day, overnight en expedition, respectievelijk S (1L), M (3L) en L (5). De S en M maten zijn perfect voor zelfgemaakte kits waarbij kleine items moeten worden beschermd. De S-zak is geschikt is voor eerstehulpkits voor dagelijks gebruik en de M-zak past op de meeste overnachtingssets. De grootste maat heeft een extra brede roll-top zodat de meeste EHBO-koffers, ook expeditiekoffers, erin passen.

 

 

De Sea to Summit First Aid Dry Sack is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops in de maten S, M en L. Consumentenadviesprijs vanaf € 14,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.