Hightech wandelsokken van merinowol

Point6 Hiking Tech wandelsokken geven je een zeer aangename wandelervaring. Zelfs de langste tochten loop je geheel jeuk- en blarenvrij. De wandelsokken zijn gemaakt van merinowol dat volgens een speciaal procedé wordt gesponnen. Het heeft een gladder oppervlak waardoor pillen wordt voorkomen. Het is ook 25% sterker en heeft zeer goede antibacteriële, vochtregulerende en isolerende eigenschappen. Precies datgene wat je wenst voor een wandelsok.

Spintechnologie

Traditioneel gesponnen wol pilt en beschadigt snel doordat losse eindjes van de wolvezels uit het garen steken. Point6 heeft dit probleem opgelost dankzij een nieuwe spintechnologie. Daarnaast zijn de wandelsokken anatomische vormgegeven en bieden ze extra demping op de meest drukgevoelige plekken. De naadloze teen-box voorkomt irritatie en dankzij de enkelbrace en cross stretch zakken de sokken niet af. Samen met de diepe hielkuip bieden de sokken het hoogste draagcomfort en blijven ze beter om je voeten zitten. De ventilatiepanelen zorgen voor de nodige luchtcirculatie.

 

 

Je voeten blijven droog door de uitstekende vochtregulerende eigenschappen van de Point6 Hiking Tech wandelsokken. Transpiratievocht wordt direct opgenomen en afgevoerd naar de buitenlucht. De isolerende werking wordt versterkt doordat merinowol 27% van het eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Nog een voordeel is dat bacteriën moeilijk vat krijgen op merinovezels. Hierdoor blijven de sokken langer fris, zelfs als je ze meerdere dagen achtereen zou moeten dragen.

 

 

Point6 Hiking Tech wandelsokken zijn verkrijgbaar bij de outdoor- en sportwinkel. Consumentenadviesprijs € 22,99.

SUBTITEL

4eALINEA

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.