Dit is Winterwonderland in Las Vegas

Las Vegas is dit jaar wederom omgetoverd tot een magische kerstwereld tijdens de winter- en feestdagen. Schaatsen op het dak, een kerstshow bezoeken of naar de geanimeerde lichtshow op de Las Vegas Motor Speedway kijken, het kan allemaal. Zelfs de kerstman is met zijn hele dorp naar Las Vegas verhuisd!

Schaatsen op het dak

Als je kerst in Nederland net even iets te koud vindt is Las Vegas, met aangename temperaturen tussen de 15-20 graden, een fijne bestemming om de feestdagen door te brengen. Voor de schaatsliefhebbers is er op het dak van het Cosmopolitan een schaatsbaan van bijna 400 vierkante meter met prachtig uitzicht over de Strip. Bij de buren in het Bellagio wordt het Conservatory omgetoverd tot een winterwonderland, inclusief een ijsberenfamilie gemaakt van bloemen. Het Bellagio is vanaf buiten ook volledig versierd en de Fountains of Bellagio dansen op bekende hits zoals Santa Baby en Carol of the Bells. Het atrium van het Wynn Resort is ook helemaal in kerststemming met duizenden lichtjes, kerstversiering en fantastische kerstdorpjes geïnspireerd op het boek ‘Gulliver’s Travels’.

 

Lees ook dit artikel: Fine dining in Las Vegas

 

Niet zo’n stille nacht

Las Vegas staat ook wel bekend om de geweldige (live) shows en om in de kerststemming te blijven, zijn veel shows aangepast voor de feestdagen. Voor balletfans is de klassieke Notenkraker te zien in The Smith Center en voor komediefans draagt buikspreker Terry Fator zijn kerstshow A Very Terry Christmas 2: the Sequel op – met muziek en hilarische en nieuwe karakters. Bezoekers kunnen ook terug in de tijd gaan en genieten van een royaal driegangen diner met Koning Arthur tijdens de Tournament of Kings Holiday Dinner Show in Excalibur Hotel & Casino. In het Shark Reef Aquarium kan je met de kerstman op de foto en voordat hij op de slee springt, neemt de kerstman nog een duik in het water op afscheid te nemen van zijn onderwatervrienden.

 

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De kerstman op bezoek

In The Magical Forest bij Opportunity Village kunnen bezoekers een blik werpen op het leven van de kerstman die zijn hele dorp heeft meegenomen naar Las Vegas. Zijn elfjes geven er een show en je kunt er genieten van heerlijke hapjes en drankjes. In Downtwn Summerlings is er wekelijks een kerstparade, waarbij de kerstman in zijn chalet kerstwensen in ontvangst neemt en waarbij bezoekers een rondje op de Rock Rink kunnen schaatsen. Bij Ethel M’s Chocolate Factory zijn er geen kerstbomen versierd, maar cactussen in de cactustuin met meer dan een miljoen kerstlichtjes.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.