Fiets mee tijdens de Fiets4Daagse in Hoorn

De 12e editie van de Fiets4daagse Hoorn wordt gehouden van 2 tot en met 5 mei 2020. Tijdens de Fiets4Daagse Hoorn genieten deelnemers van al het moois dat Hoorn en haar omgeving te bieden heeft. Het prachtige uitzicht vanaf de Westfriese Omringdijk, de tulpenvelden en de prachtige lintdorpen zijn een lust voor het oog van de recreatieve fietser. Gezelligheid, ontdekken en beleven staan voorop tijdens deze Fiets4Daagse. De inschrijving is vanaf nu geopend.

De routes, die als een klaverblad om Hoorn heen liggen, zijn met 30, 50 en 70 km voor iedereen een uitdaging. Jong en oud stapt op de fiets om kunst, cultuur en het prachtige gevarieerde landschap in West-Friesland te verkennen. Deze prachtige tocht heeft goed uitgepijlde routes met uitgebreide verzorging en vele mogelijkheden om even uit te blazen op een gezellig terrasje. Op de laatste dag zal er een feestelijk onthaal zijn op De Roode Steen in het gezellige centrum van Hoorn.

 

 

Fiets 2 dagen of combineer je fietsrit met boottocht en stoomtram

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een halve Fiets4Daagse te fietsen. Deelnemers rijden dan twee dagen mee op zaterdag 2 en zondag 3 mei. Ook is het mogelijk om, net als voorgaande jaren, de Zuiderzeeroute extra special maken. Je maakt deze route extra bijzonder door de museumboot ‘De Friesland’ en een rit met de Museumstoomtram vanuit Medemblik naar Hoorn. Een unieke ervaring. Bij inschrijving kan je je aanmelden voor deelname aan deze boottocht en treinrit.

 

 

Fiets4Daagse Noord-Holland en hotelarrangement

Deelnemers die geen genoeg kunnen krijgen van dit evenement kunnen zich ook direct inschrijven voor de Fiets4Daagse Alkmaar. Van 1 tot en met 4 juli kunnen fietsers de prachtige Noordzeekust, de glooiende duinen en de historische stad Alkmaar ontdekken. Speciaal voor de Fiets4Daagses van Hoorn en Alkmaar is een arrangement samengesteld met een speciaal tarief onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland.

Echt genieten van vier dagen fietsen door Hoorn doe je door een hotelovernachting te boeken in de stad. Van der Valk Hotel Hoorn heeft daarom dit jaar een speciaal arrangement voor deelnemers van de Fiets4Daagse Hoorn samengesteld. Het hotel bevindt zich vlakbij start en finish en is met de auto makkelijk te bereiken.

Fietsen voor het goede doel

Dit jaar is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds het goede doel van de Fiets4Daagse Hoorn. Zij zijn al 25 jaar de autoriteit op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en kanker. Tijdens de inschrijving krijgen deelnemers de mogelijkheid een donatie te doen.

Inschrijving geopend

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de website. Wie zich voor 20 april inschrijft doet dit tegen een gereduceerd tarief. Natuurlijk krijgen leden van Le Champion en NTFU korting op de inschrijving. Vanzelfsprekend is er ook daarna de mogelijkheid om in te schrijven én kunnen deelnemers zich op de dag van het evenement nog inschrijven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.