Kom naar de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in de Beurs van Berlage

Op 11 en 12 januari 2020 start de zevende Vakantiebeurs bijzondere reizen in “De Beurs van Berlage” in Amsterdam. Deze bijzondere beurs stelt maatwerkreizen centraal.

Ongebruikelijke bestemmingen

Geen zit -of strandvakanties , geen stedentrips of Italiaanse campings, huisjes in de Ardèche etc. maar individuele aandacht voor ongebruikelijke bestemmingen zoals Columbia. Tibet, Noord Korea, of Antartica.

 

 

Circa 200 gespecialiseerde touroperators zijn aanwezig, die de reizigers persoonlijk adviseren en goedkope en dure reizen aanbieden, maar altijd afwijkend van bestemmingen die bij het massatoerisme populair zijn. in Amsterdam zijn in 9 zalen simultaan ca 250 presentaties over bijzondere reizen en bestemmingen te zien.

 

 

Nieuw dit jaar is ‘bijzonder outdoor’ in de Groene zaal: fietsen, trekking, wandelen, duiken. U kunt hier duikreizen naar Maleisie boeken, en u kunt spreken met trekkingspecialisten, die u fantastische reizen over de wereld laten zien waaraan u nooit gedacht heeft. Tegelijkertijd kunt uw reis dan uitbreiden met b.v. een 3-daagse ‘bouwsteen’ Borneo bij een andere specialist, om zo een optimale mix samen te stellen voor uw specifeke reiswens. Meer informatie op de site.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.