5 redenen voor familieskivakanties in Paznaun

Gegarandeerd sneeuw, gezinsaccommodaties in alle prijscategorieën, gratis concerten, kinderopvang en activiteiten voor kinderen – Skivakanties met kinderen hoeven niet vermoeiend of duur te zijn. In het Oostenrijkse Paznaundal, met de dorpen Galtür, Kappl, See en Ischgl, vind je het allemaal.

Vijf redenen waarom gezinnen hun skivakantie in Paznaun moeten boeken:

1. Sneeuwgarantie in Paznaun

Dankzij een hoogte van 1.040 tot 2.872 m boven het zeeniveau en de gunstige geografische ligging van de vier skigebieden, kunnen wintersportfans jong en oud van eind november tot begin mei een oneindig ski-plezier verwachten in Paznaun.

2. Liefdevolle kinderopvang

In Paznaun kunnen ouders tijd samen doorbrengen zonder zich zorgen te hoeven maken over hun kleintjes. Van zondag tot vrijdag kunnen ze hun kinderen tegen een zeer voordelige prijs toevertrouwen aan een van de kinderopvangcentra van de regio.
In Kappl kunnen kinderen vanaf drie jaar tussen 9.00 en 15.30 naar de Sunny Mountain Club. Kinderen die in een Sunny Mountain aangesloten vestiging verblijven, worden hier zelfs kosteloos opgevangen. In See kost de kinderopvang in de Kids Club slechts vier euro voor een hele dag van 9.30 tot 16.00 uur inclusief eten. In Ischgl worden kinderen van 3 tot 5 jaar vermaakt in de skischool. En in Galtür zijn zelfs de jongsten vanaf 18 maanden oud van harte welkom in de kinderopvang van 9:00 tot 16:00.

 

 

3. Familie-accommodaties in alle prijscategorieën

Binnen de aangesloten vestigingen van Sunny Mountain in Kappl vind je een samenwerking van kindvriendelijke accommodaties in verschillende soorten prijsklassen, met veel inclusieve services en losse extra’s voor gezinnen. Zo ontvangen kinderen bij aankomst onder meer een verassing van Flaxi, de lokale mascotte en mogen ze gratis naar de Sunny Mountain Club.

4. Kinderkortingen in het skigebied

In Paznaun zijn kinderen onder de acht jaar, begeleid door een ouder, gratis in alle vier de skigebieden. Goed om te weten: wanneer ouders een VIP-skipas bezitten, verblijven kinderen onder de tien jaar gratis in Ischgl of Mathon. In Galtür skiën tieners tot en met 18 jaar tegen het kindertarief en profiteren gezinnen hiervan zodra zij een familieskipas kopen.

 

 

5. Pistes en pretparken voor iedereen

Op de in totaal 365 km aan pistes in de vier Paznaun-skigebieden is een breed aanbod ski-plezier voor verschillende niveaus. In het Funpark in See kunnen de ervaren skiërs de uitdaging aangaan op verschillende soorten pistes. In het Funpark Alblitt in Kappl kunnen beginners en gevorderden hun vaardigheden laten zien op een beginners- en middenniveaus bij verschillende obstakels. De geavanceerde skiërs kunnen hun prestaties verbeteren in de twee sectoren in het Ischgl Snowpark die aangeboden worden door JEEP bijvoorbeeld op kickers, rails, funboxen en andere obstakels, ontworpen door Schneestern. Voor extra afwisseling ga je naar het bekroonde Silvapark in Galtür.

Actietip: een ritje door de vallei met de 2km lange SkyFly zipline in Ischgl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.