Reisboekhandel Pied à Terre verhuist naar het Rokin in Amsterdam

Pied à Terre, een van de grootste reisboekhandels van Europa, zet zijn winkel voort vanuit boekwinkel Scheltema in Amsterdam. Vanaf januari 2020 kunnen reislustigen aan het Rokin terecht voor wandel-, fiets- en wegenkaarten, wandkaarten, reisgidsen en atlassen. Volgens eigenaar Paul Vigeveno is de locatie van de unieke reisboekhandel als shop-in-a-shop in het grotere Scheltema heel aantrekkelijk voor reis- én boekenliefhebbers. Vigeveno gaat zich concentreren op de reisonderneming met dezelfde naam.

Organiseren van reizen

Paul Vigeveno, die eerder onder meer reisondernemingen als Voyage & Culture en Marco Polo Reizen opzette: “Naast de geweldige reisboekhandel Pied à Terre vergt de reisonderneming veel tijd en energie, meer dan wij voorzagen. Mijn hart ligt bij het organiseren van reizen, dus daar kies ik nu voor. Ik ben heel blij en dankbaar dat deze geliefde winkel, die zoveel reislustige klanten binnen en buiten Amsterdam heeft, nu vanuit het boekenpaleis Scheltema verder kan floreren.”

 

 

“Het is een eer dat wij onze klanten het uitgebreide aanbod van reisgidsen en kaarten van Pied à Terre kunnen gaan bieden. Op dit moment bouwen wij speciale kasten om de grote diversiteit aan kaarten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Ook het printen van unieke kaarten op maat zetten wij voort. Wij zien het als een verrijking van Scheltema.”, aldus Harold Zwaal, directeur van boekhandel Scheltema.

 

 

Klanten kunnen blijven rekenen op de specialistische kennis van de reisboekhandel. Cadeaukaarten blijven in te wisselen op de nieuwe locatie aan het Rokin in Amsterdam. De website van Scheltema krijgt een aparte sectie reizen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.