Transavia start met zomerbestemmingen vanaf Brussel in 2020

Komende zomer biedt Transavia negen bestemmingen aan vanaf Brussel: Alicante en Ibiza in Spanje, Verona in Italië, Corfu, Heraklion en Thessaloniki in Griekenland, Tel Aviv in Israël, Agadir in Marokko en Faro in Portugal. Tickets met vertrek vanaf Brussel zijn vanaf vandaag, dinsdag 3 december, te boeken.

De nieuwe Transavia bestemmingen vanaf Brussel

De nieuwe Transavia bestemmingen vanaf Brussel

Groei en voordelig vliegen vanuit Brussel

‘Wij blijven kijken naar mogelijkheden om onze positie te versterken’, aldus Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. Onderzoek gaf aan dat Brussel ons extra kansen biedt omdat de (lowcost) vraag vanuit Nederland en België naar vliegreizen het aanbod overstijgt. Een aanzienlijk deel van onze huidige klanten en onze bestaande B2B klanten komt reeds uit België en zuidelijk Nederland. Daarom zien wij het starten met vliegen vanaf Brussel als een mooie stap om onze klanten in België en Nederland te blijven voorzien in hun wensen met een aantal prachtige bestemmingen.’

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

Alicante en Ibiza in Spanje bijvoorbeeld zijn met het mediterrane klimaat en de prachtige omgeving en stranden populaire bestemmingen. Verona in Italië is de stad van Romeo en Julia! En deze romantische stad heeft ook nog eens een plekje op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op nog geen half uur rijden ligt het populaire Gardameer.

 

 

En dan zijn er drie topbestemmingen in Griekenland. Met het oneindige aantal eilanden, de azuurblauwe zee, het altijd warme klimaat, de enorme geschiedenis en cultuur is dit een land dat velen al in hun hart hebben gesloten. Tel Aviv in Israël is naast een mooie bestemming voor een stedentrip ook een kustplaats met prachtige witte zandstranden aan het glasheldere water.

Marokko en Portugal

Aan de westkant van  Marokko  ligt Agadir: de perfecte startplek voor een tocht door het Atlasgebergte. Maar in Agadir zelf is het ook goed vertoeven. De bekende halvemaanvormige baai met zandstranden en een bruisende boulevard zijn een must-see. Faro tenslotte is de ‘gateway’ van de schitterende regio Algarve, gelegen aan misschien wel de mooiste kust van Europa. Brede gouden stranden gelegen aan ruige rotspartijen, pittoreske Portugese stadjes, overheerlijke visrestaurants en een fantastisch klimaat; het is alles waar de Algarve zo bekend om staat.

Met Transavia naar Agadir

Met Transavia naar Agadir


De tickets naar deze bestemmingen zijn voor het seizoen 2020 vanaf vandaag te boeken via de website van Transavia. De eerste vlucht is op 30 maart 2020.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.