Dit is de verbeterde First en Business Class van Cathay Pacific

Cathay Pacific verwent passagiers met een verbeterde premium reiservaring. Een reeks nieuwe First en Business Class diensten, waarvan elk detail zorgvuldig aansluit bij het welzijn van de passagiers tijdens de vlucht. Ook genieten de reizigers van producten van wereldklasse en een verfrissend fine-dining menu. Al deze elementen komen samen in perfecte harmonie om een verfijnde, holistische ervaring te creëren.

Comfortabele nachtrust

Premium passagiers kunnen tijdens hun First Class ervaring inspirerende smaken ontdekken en genieten van kalmerende kussenmist en luxe beddengoed.

Ook Business Class-reizigers genieten van een comfortabele slaapervaring met de toevoeging van duurzaam geproduceerde katoenen beddengoed, zacht en fris boven matras en nieuwe slippers. Hierdoor bereiken passagiers hun bestemming uitgerust en klaar voor wat ze te wachten staat.

 

 

Luxe producten van Bamford

Cathay Pacific’s nieuwe samenwerking met Bamford, één van ’s werelds toonaangevende biologische merken uit het Verenigd Koninkrijk, heeft een reeks aan luxe producten ontworpen zoals luxe beddengoed en amenity kits met producten om de huid te kalmeren, te beschermen en diep te hydrateren tijdens de vlucht. General Manager Customer Experience en Design van Cathay Pacific, Vivian Lo zei: “We kijken er enorm naar uit om de vele geweldige verbetering van onze First en Business Class cabines te onthullen en om Bamford, een befaamde leider in duurzame luxe, als de spil van onze premium vluchtervaring te hebben”.

 

 

Move Beyond

“Eerder dit jaar lanceerden wij onze nieuwe merk campagne ‘Move Beyond’ met het doel om de verwachtingen van onze passagiers tijdens iedere fase van hun reis te overtreffen. Met deze verbeteringen aan de producten en services van onze premium cabines maakt een belofte waar uit de campagne. Al deze verbeteringen zijn gemaakt met onze reizigers in gedachten, door naar hun feedback te luisteren en hen uiteindelijk meer redenen te geven met ons te vliegen”, vertelt General Manager Customer Experience en Design van Cathay Pacific Vivian Lo.

Alles in perfecte harmonie

Het toonbeeld van elegantie en comfort van Cathay Pacific First Class begint zodra de passagiers de cabine betreden met een nieuw service moment in de vorm van een gepersonaliseerd welkomstbericht, een warme handdoek en een glas verfrissende mousserende ‘Silver Needle’ jasmijnthee van één van onze andere partners, JING.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.