Dit zijn de eerste beelden van het Expo 2020 paviljoen

Met minder dan een jaar te gaan voor ‘’s werelds beste show’, Expo 2020 Dubai, toont Emirates de futuristische, interactieve technologieën en belevenissen die de luchtvaartmaatschappij in petto heeft voor bezoekers van het Expo 2020 paviljoen van Emirates.

De toekomst van de luchtvaart

Emirates heeft samen met wetenschappers en partners in de lucht- en ruimtevaartindustrie gewerkt aan een informatieve en intrigerende ervaring, met als doel de toekomst van de luchtvaart te tonen aan Expo 2020 Dubai bezoekers. Eerder dit jaar begon de luchtvaartmaatschappij al aan de bouw van het paviljoen. De fundering is inmiddels gebouwd, momenteel worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd aan het stalen frame van het gebouw.

 

 

HH Sheikh Ahmed bin Saaed Al Maktoum, Chairman en Chief Executive van Emirates Airline & Group zei: “Het Emirates Expo 2020 paviljoen biedt een eerste blik op de toekomst van de commerciële luchtvaart in 2071, het verkent de grenzen van wetenschap en technologie terwijl we uitkijken naar de aankomende 50 jaar van luchtverkeer. De getoonde concepten hebben als doel om bezoekers te inspireren en informeren over de verschillende revolutionaire en duurzame doorbraken die de commerciële luchtvaart heeft gemaakt en aan het ontwikkelen is. De interactieve ervaringen geven bezoekers de kans om geavanceerde vliegtuigconstructies, aandrijfsystemen, fuselages en ultramoderne materialen te ontdekken. Net als de Expo 2020 Dubai, zal het Emirates Paviljoen bezoekers het gevoel geven dat creativiteit, innovatie en technologische vooruitgang ons naar een betere toekomst zal brengen.”

 

 

Hieronder een selectie aan activiteiten rondom de ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie die bezoekers kunnen ontdekken in het Emirates paviljoen:

Een gepersonaliseerde reis

Iedere bezoeker ontvangt aan het begin van hun gepersonaliseerde reis een ‘zaadje’, een tastbaar symbool dat alle belevenissen bij het Emirates paviljoen ontgrendelt. Op het paviljoen zijn verschillende installaties die aspecten van de toekomstige luchtvaart tonen, de interactie van de bezoekers hiermee wordt opgenomen in het ‘zaadje’. Deze interacties worden vastgelegd in het ‘zaadje’ en opgeslagen voor weergave tijdens de laatste activiteit om ervoor te zorgen dat elke bezoekerservaring uniek is.

De wetenschap van vlucht

Animaties met holografische modellen van futuristische vliegtuigen brengen de luchtvaartwetenschap tot leven en visualiseren de fysieke eigenschappen – lift, stuwkracht, zwaartekracht en luchtweerstand – die ervoor zorgen dat vliegtuigen vliegen. De interactieve, wetenschappelijke activiteit demonstreert hoe de combinatie van lage luchtdruk en de vorm van de vleugel het toestel kan laten opstijgen, en in combinatie met andere elementen kan laten vliegen.

Schonere lucht

De introductie van hernieuwbare en duurzamere oplossingen is een grote prioriteit voor de luchtvaartindustrie met als doel een schonere en stillere lucht. De Cleaner Skies installatie bij het Emirates Paviljoen is een meeslepende activiteit die een vinger legt op de belangrijkste duurzaamheidsproblemen op het gebied van passagiersgroei en technologische verbeteringen, evenals veelbelovende innovaties. Bezoekers worden uitgenodigd om mee te doen aan een quiz om meer te leren over toekomstige luchtvaarttechnologieën die worden ontwikkeld om klimaatverandering tegen te gaan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.