Zo loopt Belvilla voorop in de toekomst van vakantiehuizenmarkt

Belvilla, de Nederlandse specialist in de verhuur van vakantiehuizen, gaat door met het versterken van zijn fullserviceplan voor huiseigenaren. Met bijna veertig jaar ervaring op de Europese markt blijft Belvilla altijd innoveren door in mensen en mogelijkheden te investeren. Momenteel werkt Belvilla aan de ontwikkeling van hoogwaardige technologische oplossingen en nieuwe oplossingen voor de vakantiehuizensector voor al zijn huiseigenaren.

“De toekomst van de vakantiehuizensector evolueert snel en Belvilla blijft vooroplopen in deze periode van verandering. ‘Innovatie’ is een belangrijk onderdeel van ons DNA en we gaan door met het creëren van mogelijkheden die het leven van huiseigenaren in de toekomst zullen vereenvoudigen”, aldus CEO Tobias Wann. Belvilla is onderdeel van OYO Vacation Homes, een van de grootste bedrijven op het gebied van vakantiehuizen in Europa.

 

 

Een deskundige en persoonlijke relatie met iedere huiseigenaar

Belvilla lost al jaren enkele van de uitdagingen op waar veel huiseigenaren tegenaan lopen: gebrek aan tijd en expertise bij het verhuren van hun tweede huis. Het bedrijf werkt al tientallen jaren samen met huiseigenaren en beheert het aanbod van hun huis met diensten als fotografie, hulp voor gasten bij het boekingsproces via de website en tal van distributiepartners. Ook het onderhoud van het huis, het organiseren van de aankomst van gasten, de schadeverzekering en 24/7 assistentie behoren tot het dienstenpakket.

 

 

Optimale voordelen voor huiseigenaren

Met de steun van OYO Vacation Homes kan Belvilla nu nieuwe mogelijkheden voor vakantiehuizen introduceren om het huiseigenaren nog gemakkelijker te maken en hen optimale voordelen te bieden. Enkele van deze voordelen zijn:

 • Huizen worden altijd tegen een eerlijke prijs aangeboden door een dynamische prijsstelling en de mogelijkheid om tijdige kortingen te bieden
 • Aanpassen aan de groeiende vraag van gasten naar kortere verblijven en aankomstdagen in het midden van de week en flexibele aankomstmogelijkheden bieden.
 • Beantwoorden aan de vraag van gasten om directe bevestiging van hun boekingen en last-minute boekingen tot een dag voor hun verblijf.
  Gegarandeerde opbrengsten voor huiseigenaren:
  • Belvilla garandeert een minimumniveau van inkomsten voor huiseigenaren
  • Huiseigenaren die hun woning willen upgraden, worden door Belvilla gesteund met investeringen om te helpen bij de werkzaamheden
  • Belvilla breidt haar managementdiensten op het gebied van schoonmaak, sleutelbeheer en onderhoud snel uit buiten Nederland en Oostenrijk naar verschillende regio’s in Spanje, Italië en Frankrijk

Gerrit Verkerk, huiseigenaar van het Noord-Hollandse Aan de Plas: “In ons eerste jaar hebben we zelf geprobeerd ons vakantiehuis te verhuren, maar we kregen nauwelijks boekingen. Daarna zijn we via Belvilla gaan verhuren en nu zijn we bijna altijd volgeboekt.” Ook Linda Veldboer, huiseigenaar van Duintrots op Texel, gelooft in het nieuwe marketingaanbod van Belvilla: “Ik heb er veel vertrouwen in dat een dynamische prijsstelling zal leiden tot nog meer boekingen. Tot nu toe heeft het advies van Belvilla altijd heel positief uitgepakt.”

Europees uitbreidingsplan

Nu al deze nieuwe diensten beschikbaar worden, is het tijd voor Belvilla om uit te breiden naar alle Europese markten. Het moederbedrijf van Belvilla, OYO Vacation Homes, investeert voortdurend om het doel van uitbreiding in Europa te ondersteunen en de leidende positie in de vakantiehuizenmarkt te behouden. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf aan dat het tegen 2020 ten minste 1.000 werknemers in Europa in dienst zal nemen. Dit besluit volgt op de onlangs aangekondigde toezegging om 300 miljoen euro te investeren. Deze investering zal met name gericht zijn op het versterken van de relatie met huiseigenaren en hen de nodige middelen bieden om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. OYO Vacation Homes gaat talent werven in alle belangrijke bestemmingen in Europa om deze groeistrategie te ondersteunen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.