Met zijn tweetjes voor de open haard in bergdorp Prechtlgut

Ontspannen op de divan liggen voor de knisperende open haard, lekker badderen in de hottub op het terras of genieten van een massage met zijn tweeën. Voor paartjes zijn er talloze mogelijkheden om de winter aangenamer te maken in het Prechtlgut-chalet.

Gastheer en vrouw Manuel & Carina

Gastheer en vrouw Manuel & Carina

Buiten stormt en sneeuwt het en de thermometer daalt tot onder het nulpunt. Binnen in de gezellige met hout beklede zitkamer van de luxe Prechtlgut-chalets kun je met zijn tweeën heerlijk genieten, en niet alleen bij de open haard. Elk van de acht luxe chalets heeft zijn eigen privé almspa.

 

 

In de oude houten sauna, de vrijstaande badkuip of in de hottub op het terras kunnen verliefden zich wentelen in warmte en geborgenheid. De tip voor mensen die verwend willen worden is het wellnessbad met natuurlijke oliën, gevolgd door een pedi- en manicure en een handmassage. Gastvrouw Carina zorgt voor echte ontspanning en biedt mindfulness-mediatie en autogene trainingen in het chalet aan. Wellness in combiverpakking waarvoor je je chalet niet hoeft te verlaten. Direct voor het chalet spreidt zich een romantische winterwereld uit.

De skibeleving op de Grafenbergbahn vind je direct voor de deur. 120 pistekilometers, perfect geprepareerde afdalingen en poedersneeuw laten uw skihart sneller slaan. Wie liever in het dal blijft, kan op de dichtbij gelegen Loipe langs de Kleinarler Ache helemaal naar de Jägersee langlaufen. De route naar Tauernloipe is net zo kort en leidt van Wagrain via Flachau en Radstadt naar Untertauern over meer dan 60 kilometer. Ook de moeite waard zijn een skitocht met aansluitend rodelend het dal in of een romantische slederit op de Jägersee.

Dagen vol winterse belevenissen

Wat de winterdag je ook brengt: terugkeren in het luxe Prechtlgut-chalet is elke keer weer thuiskomen. Het oude hout en het grenen, het leer en de natuurlijke stoffen zoals loden en linnen zorgen voor een behaaglijke sfeer, die iedereen direct aanspreekt. In de open haard is een knisperend vuur snel aangelegd. Bij een glas wijn kunnen koppeltjes bespreken wat ze die dag nog meer zullen doen: naar de sauna in de Alm Spa of een gezellige tv- of leesavond.

 

 

Een heerlijk avondmaal, dat je samen in de open keuken bereidt of gewoon thuis laat bezorgen. Of je gaat naar de Prechtlstadl, waar traditionele regionale en Oostenrijkse lekkernijen uit de dessertkeuken op de kaart staan. Als je luxe wilt dineren (fine dining) dan zijn er in een straal van 25 km rondom Wagrain veel bekroonde restaurants en enkele van Oostenrijks beste chef-koks te vinden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.