2.000 kwetsbare kinderen beleven onbezorgde dag in Plopsaland De Panne

UNICEF België en Plopsa brachten afgelopen weekend 2.000 kwetsbare kinderen uit het hele land samen voor een onbezorgde dag in Plopsaland De Panne.

Verschillende kinderen en jongeren beleefden zondag 17 november een fantastische dag in Plopsaland De Panne. Ze werden er uitgenodigd door UNICEF België in het kader van de twintigste verjaardag van het participatieproject “What Do You Think”, waarmee UNICEF België de stem van kwetsbare groepen, zoals kinderen in armoede, vluchtelingenkinderen, etc., in België laat weerklinken. De kinderen genoten er van een lekkere maaltijd, maakten tekeningen en schilderijen over de Rechten van het Kind en leefden zich uit op de meer dan vijftig buiten- en binnenattracties.

 

 

“Het was heel bijzonder om al die glimlachende en enthousiaste kinderen te zien. Dankzij het partnerschap met Plopsa konden kwetsbare kinderen en jongeren een zorgeloze en vrolijke dag beleven en dat waardeert UNICEF België ten zeerste. We kijken ernaar uit om dit partnerschap verder uit te bouwen.”, stelt Koen Van Bockstal, CEO van UNICEF België.

 

 

Ook Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof is enthousiast over het initiatief: “We zijn fier een duurzaam partnership te kunnen uitbouwen met een NGO als UNICEF. Ons doel is uiteraard kinderen gelukkig maken en dat we dit binnen deze samenwerking konden verwezenlijken, maakt het nog mooier. Bovendien zien we deze samenwerking ook als een belangrijk onderdeel van ons algemeen MVO-beleid. Samen met UNICEF en andere partners hopen we ons beleid inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verder kleur te geven.”, aldus Van den Kerkhof.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.