Dit is het nieuwe spookhuis van Bobbejaanland

Bobbejaanland staat deze maand traditiegetrouw helemaal in het teken van Halloween. Het evenement wordt ieder jaar groter en gruwelijker. Vorig jaar opende het park zo spookhuis Welp en haalde daarmee een echte Halloween-experience in huis. Het park is er van overtuigd het succes te kunnen herhalen met de opening van ‘Yummy’, een attractie gebaseerd op de gelijknamige film die op 18 december uitkomt.

“Naast de zomermaanden, is Halloween voor Bobbejaanland de drukste periode van het jaar geworden,” verklaart Algemeen Directeur Yves Peeters daarover. “Ik houd me er dus aan om het marketing- en eventteam ieder jaar uit te dagen om met iets uniek te komen.” Het antwoord op die uitdaging is dit jaar dus spookhuis ‘Yummy’.

 

 

“Yummy is de allereerste Vlaamse zombiefilm en een productie van A Team Productions, die eerder al een succesverhaal maakten van Patser en onlangs nog Torpedo uitbrachten,” aldus Commercieel Directeur Peggy Verelst. “We zijn heel fier dat we met de creatieve ideeën van deze mensen aan de slag mochten.” Met een topcast zoals o.a. Clara Cleymans, Maaike Neuville en Bart Hollanders, schept de film dan ook hoge verwachtingen. De mix van humor en horror is ongezien in Vlaanderen.

 

 

Spookhuis ‘Yummy’ zorgt op zijn beurt voor een totaalervaring. Via een achterdeur wandel je ziekenhuis Krawczyk binnen en word je door een trouwe medewerker naar de receptie gebracht. Nog voor je de deze bereikt, barst de hel los. Denk: walgelijk bloederige ziekenhuisscènes, passages langs vuilnisbelten en ontsnappingspogingen door riolen om de zombie-invasie te overleven.

Wie zich graag zelf aan een portie pure horror waagt, kan dat nog tot en met 10 november 2019 in Bobbejaanland. Alle informatie in verband met prijzen en openingstijden vind je op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.