Bezoek de exclusieve show Cirque du Soleil op Malta

Vanaf 27 november strijkt Cirque du Soleil voor het eerst neer op Malta om daar ruim drie weken lang de exclusief voor Malta geproduceerde voorstelling Vitori ten tonele te brengen.

Deze maand komt Cirque du Soleil voor het eerst naar Malta. Tussen 27 november en 20 december zal de artiestengroep 28 optredens geven in het Mediterranean Conference Centre in hoofdstad Valletta.

 

 

Exclusieve Malta productie

De voorstelling Vitori werd speciaal en exclusief voor Malta geproduceerd om het veertigjarig jubileum van het Mediterranean Conference Centre in Valletta te vieren. Vitori duurt een uur en is gebaseerd op een schaakthema, geïnspireerd door de karakters van het schaakspel. Het vertelt het verhaal van twee teams die strijden op een levensgroot schaakbord. De gouden Koning wordt verliefd op de zwarte Toren en zet alles op het spel om dichtbij haar te kunnen zijn. Vitori wordt van dinsdag tot en met zondag dagelijks opgevoerd en in de weekenden zullen er twee optredens plaatsvinden.

 

 

Historische locatie

De exclusieve Cirque du Soleil voorstellingen worden uitgevoerd op een even exclusieve locatie. In een van de meest imposante gebouwen in hoofdstad Valletta, het voormalige ziekenhuis van de legendarische Ridderorde van Sint John, is tegenwoordig het Mediterranean Conference Centre gevestigd. Het historische gebouw is sinds 1979 een conferentiecentrum en viert dit jaar haar veertigjarig jubileum. Het Mediterranean Conference Centre is lid van de Historic Conference Centres of Europe (HCCE) en heeft diverse in het oog springende evenementen gehuisvest. De innovatieve restauratie die het ziekenhuis in een conferentiecentrum heeft veranderd, heeft de Europa Nostra prijs gekregen voor de perfecte combinatie van moderne technologie en oude architectuur.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.