Dit is de mobiele applicatie van Malta

Onlangs is de mobiele applicatie Visit Malta+ geïntroduceerd. Deze officiële mobiele app voor Malta, Gozo en Comino heeft als voornaamste doel om bezoekers aan de eilanden te informeren en ondersteunen bij het plannen van hun reis.

De nieuwe Visit Malta+ app is voornamelijk bedoeld voor buitenlandse bezoekers. Met behulp van de app kunnen bezoekers aan Malta, Comino en Gozo hun tijd op de eilanden goed plannen en het maximale uit hun verblijf halen. De app bevat algemene informatie over stranden en bezienswaardigheden, maar ook praktische informatie over openingstijden en vervoersmogelijkheden. Uiteraard kan de app ook nuttig zijn voor lokale bewoners van de archipel die graag meer willen weten over attracties en bezienswaardigheden.

 

 

App beschikbaar voor download

De Visit Malta+ app is beschikbaar voor Apple en Android en kan worden gedownload in de App Store en Google Play Store.

 

 

Levendige content

De teksten in de Visit Malta+ app zijn bewust kort en krachtig gehouden en de content wordt levend gehouden door regelmatige updates en nieuwe toevoegingen. “Visit Malta+ is een mooie applicatie geworden, maar dit is pas het begin. Er zal voortdurend nieuwe informatie over diverse onderwerpen worden toegevoegd. En op korte termijn wordt de applicatie verrijkt met interessante elementen, waaronder augmented reality- en virtual reality componenten.” Aldus Carlo Micallef, Deputy CEO & Chief Marketing Officer van de Malta Tourism Authority.

Neem contact op met Verkeersbureau Malta

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

Achtergrond Visit Malta+ applicatie

De Visit Malta+ app is een initiatief van de Malta Tourism Authority in samenwerking met het ministerie van toerisme van Malta. Het is onderdeel van een breder project, het Digital Tourism Platform, dat deels wordt gefinancierd door de Europese Unie en streeft naar het behalen van synergie tussen overheidsinstanties op het gebied van digitale diensten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.