Bezoek kerstconcert ‘La Familia’ op Nederlands grootste kerstmarkt

Zaterdag 7 en zondag 8 december is Haarlem voor het 26ste jaar omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Op Nederlands grootste en beste kerstmarkt is het voor bezoekers en bewoners heerlijk struinen langs honderden kerstkramen, terwijl diverse orkesten de mooiste kerstliederen spelen.

Bijzonder dit jaar is het optreden van La Familia op zondag 8 december om 15.00 uur in de Grote of Sint Bavo Kerk op de Grote Markt. Bij dit sfeervolle concert in André Rieu-stijl wordt de Nederlandse zangersfamilie in een prachtig decor ondersteund door het Haarlems Kinderkoor en de La Familia Ballroom Dancers. De toegang is gratis.

 

 

Straatje van Emma

’t Straatje van Emma is inmiddels een bekende Haarlemse traditie. Beleef in de Schagchelstraat een kerstfeest geheel in de stijl van Koningin-moeder Emma. Keer terug naar de negentiende eeuw en ontmoet gracieuze dames, barbiers, dames van twijfelachtige zeden, schoorsteenvegers, gegoede burgers en een heuse valkenier. Ontdek op 7 en 8 december in ’t Straatje van Emma hoe men in de tijd van Koningin Emma leefde.

 

 

SUBTITEL

4eALINEA

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.