Emirates bereidt zich voor op Dubai Airshow 2019

Emirates maakt zich klaar voor de 2019 editie van de Dubai Airshow en toont dit jaar de gehele vloot van commerciële en trainingsvliegtuigen. Het is de tweede keer dat de luchtvaartmaatschappij aan de Dubai Airshow deelneemt. Met Expo 2020 Dubai dat over minder dan een jaar plaatsvindt, presenteert Emirates de nieuwste Airbus A380 en Boeing 777-300ER in het Mobility (blauw) en Opportunity (oranje) thema van de Expo.

HH Sjeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman and Chief Executive van Emirates Airline & Group, zei: “De Dubai Airshow is één van de meest belangrijke platformen voor Emirates om onze vliegtuigen tentoon te stellen en internationaal aandacht te trekken voor onze nieuwste initiatieven. Onze boodschap is duidelijk: we creëren kansen en verbeteren mobiliteit door het verbinden van bezoekers en deelnemers met Expo 2020 om dit wereldwijde evenement te ervaren.”

 

 

Game changer: First Class suite

Emirates’ nieuwste Boeing 777-300ER, met het oranje opportunity Expo 2020 thema, beschikt over een vernieuwd cabine interieur inclusief de unieke game changer First Class privé suite, die in 2017 haar debuut maakte. De volledig afgesloten First Class privécabines van de Boeing 777 leggen de nadruk op exceptioneel comfort en ultieme privacy en beschikken over ultramoderne ontwerpkenmerken. De suites hebben tot bijna vier vierkante meter ruimte en beschikken over stoelen die in meerdere posities gezet kunnen worden, waaronder een volledig horizontale stand en een zero-gravity stand voor ultiem comfort. De suites beschikken over een groot scala aan verlichtingskleuren, climate control, virtuele ramen, een innovatieve belfunctie en nog vele andere opties.

Een populaire aantrekker voor luchtvaartenthousiastelingen en trade bezoekers blijft de nieuwste generatie A380, speciaal voor Expo 2020 uitgerust in het blauwe mobility thema. De Emirates A380 beschikt over 14 luxueuze First Class suites, 76 flatbed Business Class stoelen, 429 ruime Economy Class stoelen en de nieuwste A380 Onboard Lounge.

 

 

Emirates Flight Training Academy

De Cirrus SR 22 en Embrear Phenon 100 jets, gebruikt voor trainingsvluchten op de Emirates Flight Training Academy, zullen ook te zien zijn voor bezoekers. Emirates Flight Training Academy instructeurs zijn beschikbaar om rondleidingen en uitleg over de capaciteiten van de trainingsvliegtuigen te geven. De Emirates Flight Training Academy, die tijdens de vorige Dubai Airshow werd geïntroduceerd, is een geavanceerde faciliteit die door Emirates in het leven is geroepen om vakkundige piloten te trainen die aan de richtlijnen van de wereldwijde luchtvaartindustrie voldoen. Hiervoor worden geavanceerde scholingstechnologieën en trainingsvliegtuigen gebruikt om de cadetten de kans te geven hun vliegkennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Emirates zal de luchtshow openen met een speciale vlucht geleid door een groen gekleurde Airbus A380 die het sustainability thema van Expo 2020 representeert, gevolgd door het vluchtdemonstratieteam van de VAE, Al Fursan.

De Emirates stand is open voor alle Dubai Airshow bezoekers. Verdeeld over twee verdiepingen, zal de stand verschillende divisies van Emirates bevatten, waaronder: Emirates Engineering, Emirates Flight Training Academy, Emirates SkyCargo, Emirates Aviation University, Emirates UAE Sales en Emirates Official Store.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.