Dit is de eerste externe incheckterminal in Dubai voor cruisereizigers

Emirates’ eerste externe incheckterminal, gelegen buiten het vliegveld, is vandaag geopend zodat cruisepassagiers soepel kunnen overstappen. De Emirates incheckbalies, gelegen bij Port Rashid, zorgen ervoor dat cruisepassagiers die van boord gaan direct kunnen inchecken voor hun Emirates vlucht op dezelfde locatie.

Zonder bagage de stad ontdekken

De nieuwe service versterkt Dubai als een belangrijke internationale cruisebestemming en biedt meer gemak voor Emirates reizigers. Door de incheckfaciliteiten op dezelfde locatie aan te bieden als waar cruisereizigers van boord gaan, kunnen Emirates passagiers eenvoudig, en zonder hun bagage mee te hoeven nemen, Dubai ontdekken voordat ze rechtstreeks naar de luchthaven gaan voor hun vlucht.

 

 

De Emirates incheckfaciliteiten bij Port Rashid hebben acht balies waar Emirates personeel de bagage van de reizigers inchecken en vier uur voor de vlucht de instapkaarten verstrekken. De incheckfaciliteiten zijn tijdens het cruiseseizoen van oktober tot en met april geopend. In de komende zes maanden wordt er verwacht dat 198 cruiseschepen aanmeren in Port Rashid met ongeveer 280.000 passagiers die gebruik maken van een overstap op een Emirates vlucht.

 

 

Zorgeloze reiservaring

Mohammed Mattar, Divisional Senior Vice President van Emirates Airport Service, zei: “Wij vinden het belangrijk om onze reizigers van een soepele en probleemloze reis te voorzien. Met de groeiende populariteit van Dubai als cruisebestemming is het cruciaal dat het klanttraject voor dit belangrijke segment tot in de puntjes verzorgd is. Onze eerste externe inchecklocatie bij Port Rashid zorgt ervoor dat cruisereizigers met vervolgvluchten de vrijheid hebben om Dubai te ontdekken tijdens hun korte overstap door alvast in te checken en hun bagage achter te laten.”

Deze nieuwe service versterkt het afgelopen jaar gelanceerde Home Check-in, wat Emirates reizigers de mogelijkheid geeft om ongeacht waar in Dubai, tegen betaling in te checken. Emirates biedt tevens een conciërgeservice om reizigers met hun bagage te ondersteunen op het vliegveld.

Emirates heeft een bagageopslag op het vliegveld zodat reizigers hun bagage veilig achter kunnen laten en gemakkelijk de stad Dubai kunnen ontdekken. Daarnaast heeft Emirates ook een bagage bezorgingsservice waarbij de bagage opgehaald wordt, door de douane gaat en bij de reiziger wordt afgeleverd voor een zorgeloze reiservaring.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.