Amsterdam is de meest toeristvriendelijke stad ter wereld

Amsterdam is de meest toeristische stad ter wereld. Acht van de 20 meest vriendelijke steden ter wereld zijn gevestigd in Europa, waaronder Londen, Berlijn en Parijs. Achter Amsterdam volgen Wenen en Dubai. Kopenhagen is de veiligste stad om te bezoeken met een score van 85 op 100.

Dit Analyseert Authentic Vacations toonaangevende aanbieder van op maat gemaakte reizen, Deze aanbieder heeft populaire bestemmingen over de hele wereld geanalyseerd met behulp van een aantal statistieken om de meest toeristisch-vriendelijke steden ter wereld te onthullen. De steden zijn geanalyseerd aan de hand van een reeks statistieken, waaronder toeristische / lokale verhoudingen, luchthavens dicht bij de stad, de kwaliteit van de lokale luchthaven, het algemene geluk van de bestemming, Engelse vaardigheid, hoeveel accommodatie beschikbaar is en veiligheid. U kunt de volledige bevindingen hier bekijken.

 

 

Er is niets beter dan op weg naar een nieuwe stad voor een lang weekend, zakenreis of vakantie met het gezin en je welkom voelen vanuit de offset. Een combinatie van toegankelijkheid, inclusief reizen van en naar de stad, en hoe gastvrij de mensen zijn die het thuis noemen, dragen allemaal bij aan de vraag of een stad toeristvriendelijk is of niet. Maar in welke steden voelen toeristen zich het meest thuis?

 

 

Amsterdam is de meest toeristische stad ter wereld

Met zijn felgekleurde, pittoreske straatjes en overvloed aan geschiedenis en cultuur, is het gemakkelijk te zien waarom Amsterdam een​​favoriet is voor toeristen van over de hele wereld. De Nederlandse hoofdstad is echter niet alleen een mooie locatie, maar komt ook op de eerste plaats als de meest toeristvriendelijke stad, met een algehele ‘toeristvriendelijke’ score van 70/100.

De stad is ook de thuisbasis van enkele van de gelukkigste locals met een score van 14,4 op 20, en aankomen in Amsterdam zal net zo naadloos zijn als uw verblijf, aangezien Amsterdam 4.1 van de vijf kreeg voor ‘luchthavenkwaliteit’.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.