Dit zijn de mooiste accommodaties in Savoie Mont Blanc

Wie er deze winter even lekker tussenuit wil voor een sportieve wintersportreis, een romantische weekend weg of fijne familievakantie kan in Savoie Mont Blanc kiezen uit een reeks parels van accommodaties. Van karakteristiek chalet tot luxe wellness resort, en van modern hotel tot knusse bed & breakfast. Alle accommodaties worden in voorbereiding op het winterseizoen omgetoverd tot warme nestjes waar je heerlijk in kunt ‘cocoonen’.

Le Refuge de la Traye – Meribel

Even helemaal ontsnappen aan de bewoonde wereld? Trek je terug in een van suites of chalets van dit spectaculaire hotel dat alleen te voet of per privéshuttle te bereiken is. Het hotel opent dit jaar in december en is gemaakt van duurzame materialen uit de omgeving (steen, leisteen, larikshout) die voor de authentieke uitstraling zorgen. Ervaar luxe en rust in de suites en privacy en gezelligheid in de chalets. Voor doorreizende skiërs, fietsers en wandelaars is er ook een ‘mazot’, een kleine Savoyaardse Alpenhut, waar je knus kunt overnachten.

 

Lees ook dit artikel: 5 Kerst-Cadeau-Trips met Logis

 

Hotel Mil8 – Avoriaz 1800

Zoals de meeste gebouwen in Avoriaz, is ook Hotel MiL8 gebouwd in de organische stijl die zo herkenbaar is voor deze bergplaats, maar zo anders is dan in alle andere skidorpen. De contrasten tussen rechte lijnen en rondingen komen terug in het interieur. Het hotel ligt in het hart van het dorp, wat betekent dat de piste voor de deur ligt. Het is de ideale uitvalsbasis voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters.

 

 

 

De leukste hotspots in Frankrijk in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Frankrijk tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Frankrijk plattegrond bij.

 

 

Les Trésoms Lake & Spa Resort – Annecy

Aan de voet van de Franse Alpen, aan de rand van het meer van Annecy, ligt dit karakteristieke 4-sterren hotel met eigen restaurant en spa. Dit winterseizoen kunnen gasten verblijven in de gloednieuwe design-villa’s, die – net als het hotel – uitkijken over het prachtige meer. Hoewel het decor in alle villa’s is geïnspireerd op de natuur, heeft elk een eigen karakter door gebruik van bijzondere kunstwerken, behang en unieke decoraties. Kom volledig tot rust in de spa van het hotel, waar je kunt genieten van verschillende ontspannende behandelingen, zoals: een Polynesische massage, een Patagonische gezichtsbehandelin, manicure of pedicure.

Chalet Kaya – Tignes

De jonge, lokale eigenaren van restaurant Kaya openen deze winter hun gloednieuwe accommodatie in Tignes. In Chalet Kaya hebben zij al hun dromen gebundeld; een hoogstaande accommodatie, een galerie, een restaurant, een bar en een concept-store. De sfeer in het chalet is warm, modern en een tikje exotisch. Gasten kunnen in hun kamer ornamenten uit verschillende culturen terugvinden en wakker worden met zicht op een prachtig aquarium dat boven het bed is geïnstalleerd. Wegdromen na een lange dag in de sneeuw wordt hier wel heel makkelijk!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.