3 tips waardoor je elke dag op je fiets stapt, ook in het najaar

De zomer ligt achter ons en de herfst is volop voelbaar. De dagen worden korter, een pietsie natter en kouder. Dat houdt ons niet tegen om op de fiets te stappen, want fietsen in de herfst is juist fijn. Waarom? Wij geven je 3 tips hoe je fluitend (lees: zichtbaar en droog) de herfst door fietst!

1. LED’s be seen!

Zeker nu de dagen korter worden – en de kans groot is dat je in schemer of donker fietst- wil je goed zichtbaar zijn. En wij kunnen je daarin alleen maar aanmoedigen en op weg helpen. Jouw zichtbaarheid op de fiets vinden wij namelijk erg belangrijk. Als fietser ben je namelijk in het donker extra kwetsbaar. Met de fietsaccessoires van Basil word je altijd gezien, dag én nacht! Standaard zijn onze accessoires voorzien van reflectie. Voor een betere zichtbaarheid zijn we nóg een stap verder gegaan en hebben we diverse tassen en manden ontwikkeld met Nordlicht Technology: een geïntegreerde LED-strip, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker.

 • B-Safe Rugzak Nordlicht – fietsrugtas met antidiefstalconstructie én LED-strip
 • Miles Daypack Nordlicht – waterdichte rugtas en fietstas in één
 • Bremen Alu voormand – draadstaal fietsmand voor voorop met LED-strip die wit kleurt
 • Cento Alu achtermand – draadstaal fietsmand voor achterop met LED-strip die rood kleurt

 

 

2. De wind in de rug

Opgekruld op de bank zitten met een warme kop thee in je handen terwijl buiten de wind voorbij raast, heerlijk! Maar net zo fijn is het om de wind te trotseren op de fiets. Met de Basil E-bike accessoires heb je namelijk altijd de wind mee (en een beetje hulp van je accu!). Om de prestatie én levensduur van je E-bike te verbeteren, bescherm je jouw E-bike met de batterijhoezen van Basil. Of dat nu tijdens het fietsen is of tijdens het transport van je E-bike.

 • Accuhoezen voor frame- en drageraccu’s van de merken Bosch, Shimano Steps en Yamaha
 • Universele hoes voor een volledig geïntegreerde accu
 • Hoesjes voor de aansluitpunten van bagage- en frameaccu’s
 • Hoes voor de display
 • 3D gevormde beschermhoes voor de middenmotor

 

 

3. ‘Ik hoop dat het vandaag gaat regenen!’

Yes. You heard it correct. Met de Basil fietsregenkleding én waterdichte accessoires blijven jij en jouw waardevolle laptop droog tijdens een fietsrit. De regenbui houd je dus niet meer tegen om op de fiets te stappen. En wat heel fijn is: je ziet er ook nog eens goed uit in zo’n stijlvolle Basil regenjas in combinatie met een even zo chique fietstas. Je zou dus willen dat het vandaag gaat regenen!

Basil cyclist rainwear

Met de regenkleding van Basil hoef je je minder zorgen te maken over de weersvoorspelling en kun je je meer bezighouden met waar je naartoe gaat. Alle items uit de regenkleding collectie zijn ademend, waterdicht en ook nog eens erg stijlvol.

 • Basil Hoga – een luxe en hoogwaardige basisserie
 • Basil Mosse – de ideale fashion tussenjas
 • Basil Skane – speciaal ontwikkeld voor de forens

Basil waterdichte tassen

Wij hebben vijf productseries voor je, die gemaakt zijn om al je belangrijke spullen tijdens het fietsen 100% tegen water te beschermen.

 • Urban Dry fietstassen – nu ook uitgebreid met fietsrugtassen
 • Noir fietstassen – the little black dress voor je fiets
 • Miles fietstassen – voor al je sportieve fietstochten
 • Magnolia fietstassen – want bloemen hebben water nodig

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.