Norwegian Spirit ondergaat renovatie van $100 miljoen

Norwegian Cruise Line, innovator binnen de cruisewereld, kondigde gisteren aan dat Norwegian Spirit een volledige renovatie zal ondergaan in het kader van het programma The NorwegianEdge®. Hiermee laat NCL opnieuw zien dat het zich inzet om het kwaliteitsniveau van de hele vloot verder te verhogen. Het schip wordt ingezet op exotische vaarroutes op drie continenten – Europa, Afrika en Azië.

Norwegian Spirit gaat op 2 januari in het Franse Marseille in droogdok voor een miljoenen dollar kostende renovatie van boeg tot achtersteven. Tijdens de 40-dagen durende renovatie wordt het schip voorzien van 14 nieuwe restaurants, nieuwe staterooms en een grotere Mandara Spa. Ook worden er nieuwe eetgelegenheden geïntroduceerd die bij de cruiseprijs zijn inbegrepen zoals het hoofdrestaurant, Taste, het 24-uurs eetcafé, The Local Bar and Grill, het Garden Café met drie buffetmaaltijden per dag, de Great Outdoors Bar en Waves Pool Bar. De Bliss Ultra Lounge maakt haar debuut evenals de Spinmaker Lounge, inclusief een HumidorCigar Lounge.

 

 

Even bijkomen

Splash Academy, het waterpark voor kinderen, wordt vervangen door een adult-only spa Spice H2O. Overdag is dit een lounge met twee nieuwe jacuzzi’s en een bar, en ‘s avonds verandert het in een centrum voor entertainment. De Mandara Spa wordt tweemaal zo groot als voorheen en krijgt een ontspanningsruimte bieden met verwarmde ligstoelen, een nieuwe jacuzzi-ruimte, en faciliteiten voor sauna, stoom- en watertherapie. In Pulse Fitness Center kunnen gasten aan boord van het schip hun fitnessroutine bijhouden.

Italiaanse dinerervaring

Onda by Scarpetta, bekend van de Scarpetta restaurants in onder andere New York, wordt net als op Norwegian Encore ook op Norwegian Spirit gelanceerd. Gasten genieten aan boord van de rijke smaken waar een modern Italiaans restaurant bekend om staat.

 

 

Nieuwe ervaringen voor gasten

“Nu we steeds weer nieuwe innovatieve schepen in onze vloot opnemen, zoals de Norwegian Encore die volgende maand zijn debuut maakt, zijn we meer dan ooit vastberaden ervoor te zorgen dat de nieuwe ervaringen voor onze gasten ook op onze veel bereisde schepen beschikbaar zijn”, vertelt Kevin Bubolz, Managing Director Europe. “Wij werken enthousiast aan het vernieuwen van de ervaringen aan boord van de Norwegian Spirit, zodat het schip een pijler kan blijven vormen waarop vele onvergetelijke herinneringen berusten die onze gasten overhouden aan hun cruises naar een aantal van de meest exotische bestemmingen ter wereld.”

Met uitgebreide vaarroutes van acht tot 24 dagen, waarbij een aantal van de populairste bestemmingen op drie continenten – Europa, Afrika en Azië – worden aangedaan, zal de Norwegian Spirit Marseille verlaten met een nieuwe beschildering op de romp en meer geraffineerde, op volwassenen gerichte faciliteiten aan boord. Het is het eerste schip uit de vloot van NCL dat koers zal zetten naar het Indonesische Bali (CelukanBawang), Jakarta en Soerabaja; het Japanse Beppu, Kumamoto, Nagoya en Tokyo; Taipei (Keelung) in Taiwan; en Yangon in Myanmar. Na twee 20-daagse, exotische expedities naar Griekenland, Israël, Egypte en Abu Dhabi vanuit Rome (Civitavecchia); en de Seychellen, Madagaskar en Zuid-Afrika vanuit Dubai; zal het schip de rest van het jaar 2020 doorbrengen met een reeks vaarroutes vol prachtige bestemmingen in Zuidoost-Azië.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.