Dit is de nieuwe samenwerking van KLM en Gulf Air

KLM en Gulf Air, de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk Bahrein hebben een code-partnerschap ondertekend voor vluchten vanaf 27 oktober 2019. Deze mededeling is een vervolg op het Memorandum van Overeenstemming (MOU) tussen de twee luchtvaartmaatschappijen en zal de toch al hechte band tussen het Koninkrijk Bahrein en Nederland verder versterken.

Gulf Air zal de code ‘GF’ voortaan gebruiken voor KLM-vluchten van Bahrein naar Amsterdam en van Amsterdam naar Frankfurt. Tegelijkertijd zal KLM dankzij de overeenkomst de code ‘KL’ gaan gebruiken voor Gulf Air-vluchten van Bahrein naar Sialkot, Karachi, Lahore en Pesjawar.

 

 

We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met Gulf Air. Hiermee versterken we ons netwerk in het Midden-Oosten, dat een grote markt is voor zowel zakelijke klanten als voor toeristen. In Gulf Air hebben we een zeer betrouwbare partner gevonden. Samen kunnen we onze passagiers meer transferopties en een groter aantal bestemmingen op het Indiase subcontinent bieden – Bruce Dönszelmann, Vice President Alliances KLM

 

 

KLM is een marktleider die wereldwijd voet aan de grond heeft en sterk aanwezig is in Europa. We gaan graag dit partnerschap aan met KLM en breiden zo ons netwerk uit met een directe verbinding tussen het Koninkrijk Bahrein en Nederland. Onze klanten kunnen nu gemakkelijker rechtstreeks naar Amsterdam vliegen met een ticket van Gulf Air. Dankzij ons solide netwerk op het Indiase subcontinent kan KLM haar passagiers met behulp van onze vluchten meer bestemmingen aanbieden, met één tussenstop bij onze snelle en efficiënte hub Bahrain International Airport – Krešimir Kučko, CEO van Gulf Air

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.