Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk is een bijzonder boek over Frankrijk en gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van Ruud Couwenhoven die sinds 1986 regelmatig door Frankrijk reist en er over schrijft op de websites. Jaarlijks bezoeken circa 1,5 miljoen mensen deze websites. Het boek is vanaf 8 oktober verkrijgbaar in de (online)boekhandel in Nederland en Vlaanderen.

Antwoorden op veelgestelde “Frankrijkvragen”

Frankrijk Binnendoor is een boek dat je meeneemt naar het Frankrijk dat Ruud Couwenhoven in de loop der jaren heeft leren kennen. Hij is zelf ruim 3 maanden per jaar wel ergens in Frankrijk te vinden en reist dan vooral over rustige Franse binnenwegen. De ervaringen die hij in al die jaren heeft opgedaan staan nu in dit boek. Je leest ook hoe je bepaalde problemen oplost die je tegen kunt komen als je naar Frankrijk gaat. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

De auteur kreeg de laatste jaren veel vragen waarom hij geen boek had over zijn ervaringen in Frankrijk. Dat bracht hem op het idee om de bezoekers van zijn websites te vragen wat er in een boek over Frankrijk zou moeten komen te staan. Honderden reacties hebben geresulteerd in een boek dat antwoorden geeft op veelgestelde “Frankrijkvragen” van zijn internetvolgers.

Frankrijk Binnendoor is een boek geworden dat uitlegt hoe je door te reizen over de Franse binnenwegen veel meer ziet en ontdekt. Door de Franse tol- en snelwegen te vermijden kun je zelfs geld besparen om een overnachting of lekker diner onderweg mee te betalen. Hoe dit in zijn werk gaat staat in het boek uitgelegd. Verder krijgt de lezer insidertips van Ruud en locals.

 

 

Roadtrip van 4100 kilometer en exclusieve interviews

Wat dit boek over Frankrijk extra aantrekkelijk maakt zijn een compleet beschreven roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk en de interviews met vier experts: Andy Arnts (hoofdredacteur van de Frankrijk Magazines En Route en Maison en France) geeft tips over cultuur & historie in Frankrijk. Een topkok in Frankrijk, Francis Chanteloup, deelt zijn ervaringen over lekker eten en drinken. Michel Leijen van het Frankrijk Huis geeft zijn experttips over vakantiehuizen en overnachten in Frankrijk. Tenslotte geeft oenoloog en eigenaar van het bekroonde wijndomein St.Martinus in Vijlen, Stan Beurskens, in een exclusief interview zijn persoonlijke tips en geheimen prijs over wijnproeven en wijnkopen in Frankrijk.

 

 

 

De leukste hotspots in Frankrijk in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Frankrijk tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Frankrijk plattegrond bij.

 

 

Een bijzonder boek over Frankrijk

De mix van onderwerpen en fraaie foto’s maken van ‘Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk’ een boek dat niet eerder over Frankrijk werd geschreven. Het bijzondere is verder dat in het boek regelmatige verwezen wordt naar de bijbehorende website met nog meer tips en routekaartjes.

Tijdens een exclusieve voorverkoop op de website was het boek sinds medio juli al te bestellen. Dit zijn een paar reacties van lezers:

“Wat een prachtig boek! Inspirerend, je krijgt spontaan zin in een reisje Frankrijk Binnendoor! Leuk geschreven, als je er in begint kun je niet meer stoppen.”

“Het boek ziet er mooi en uitnodigend uit. Zodra je het openslaat blijf je lezen en vind je aantrekkelijke onderwerpen die duidelijk gerangschikt zijn. Het boek is een leidraad om buiten de snelwegen om door Frankrijk te reizen. Ik zou het liefst nu in de auto stappen en gaan!”

“Een boek dat aan alle kanten aantrekkelijk is. Het ziet er goed uit en biedt heel veel praktische informatie op een luchtige toon. Achter het boek zit nog veel meer informatie via de website. Het boek ligt bij ons voor het grijpen en mag niet de boekenkast in, omdat het uitdaagt om steeds weer een stukje te (her)lezen.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.