Ontdek Denemarken met Ron Brandsteder en Patrick Martens

In het gloednieuwe kampeerprogramma ‘Love for the Campsite’ genieten presentatoren Ron Brandsteder – bekend van o.a. de Honeymoonquiz en Patrick Martens – eerder onder andere bekend van GTST en ZOOP – van het campingleven in Denemarken. Dat doen zij niet alleen, maar samen met acht alleengaande vijftigplussers. De onvergetelijke kampeerreis van dit vrolijke gezelschap is vanaf 10 oktober 2019 te zien bij de zender ONS.

Een onvergetelijke kampeerreis

Tijdens een onvergetelijke kampeerreis door Denemarken gaat het gezelschap onder meer oesters rapen, gin maken, abseilen en wandelen over de kliffen van Møn. Denemarken staat volop in de spotlights in het nieuwe programma. “En daar zijn wij natuurlijk apetrots op”, zegt directeur Mette Rodenhuis Carlsen van VisitDenmark.

“Denemarken heeft zo veel te bieden op sportief, cultureel, culinair en historisch gebied”

“Tel daar de fantastische campings bij op en je hebt alle ingrediënten voor een topkampeervakantie”. Ron en Patrick kruipen in de rol van reisleiders en nemen iedere dag een groep mee op uiteenlopende activiteiten. Overnachten doen zij in hypermoderne campers, caravans en een vouwwagen op de mooiste Deense campings.

 

 

“Met het programma willen we vooral de kijker inspireren voor Denemarken als ideaal kampeerland’, vervolgt Mette Rodenhuis Carlsen van VisitDenmark. “En dat we dat samen met belangrijke partners ANWB en Camp to Go mogen doen, is fantastisch.” Het partnerschap tussen drie belangrijke partijen in de kampeerbranche is uniek. Immers: alle informatie die je voor een kampeervakantie nodig hebt komen samen.

 

Dit zijn de leukste plekken in Denemarken

Je kunt deze Denemarken tips, die niet hier op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond van Denemarken bij.

 

VisitDenmark weet alles van Denemarken, de ANWB heeft alles in huis over campings en vakantievoorbereiding en Camp to Go is specialist als het gaat om alle mogelijke kampeermiddelen. De productie van het programma was in handen van Bureauvijftig.

 

 

Kamperen is fun en dat ervaren ook Ron, Patrick en de acht deelnemers. Volg hun hilarische avonturen in Denemarken sinds 10 oktober 2019 elke donderdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.30 uur bij de zender ONS. ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 van Ziggo en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij andere Nederlandse providers is ONS in het pakket opgenomen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.