Voor elk type wandeling een specifieke schoen

Nederlanders zijn wandelaars. Volgens onderzoek van het NOC-NSF beoefenen zo’n 2,5 miljoen Nederlanders actief de wandelsport. Naast lange-afstandwandelaars zijn er ook veel mensen die met een bepaalde frequentie kortere afstanden lopen. Omdat er veel verschil is in intensiteit heeft Grisport voor elk type wandeling een wandelschoen ontwikkeld. Zo is de nieuwe Merak Mid gemaakt voor in de bergen. Wandelschoen Teramo Mid is geschikt voor heuvelachtig terrein in de natuur en de Siena Low is ideaal voor vlakke wandelingen.

Trekking: Merak Mid

De Merak Mid is een schoen met een hoge schacht uit de Trekking-collectie van Grisport. Deze wandelschoen is geschikt voor bergtochten of tochten met bepakking op ruw, uitdagend terrein. Hiermee bedwing je de moeilijkste tracks. De schoenen hebben een technische constructie. Zo is de Merak uitgevoerd met een slijtvaste Vibram Adventure zool voor grip, comfort en controle op elke ondergrond. De golvende vorm van de zool werkt als een springveer en zorgt voor een uitstekende demping en energieteruggave.

 

 

Het Support System rondom de hiel dat zorgt voor een soepele en gecontroleerde beweging tijdens het wandelen. Het is een effectief sluitsysteem dat stabiliteit biedt tijdens het afwikkelen van de voet in alle fasen van de beweging. Tussen de verschillende lagen van de schoen is het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de schoen waterdicht is en dat het tegelijk door de poriën kan blijven ademen. Consumentenadviesprijs € 129,95.

 

 

Hiking: Teramo Mid

Teramo Mid is een nieuwe, lichtgewicht wandelschoen uit de Hiking-collectie van Grisport voor mensen die graag de natuur in trekken. De schoen is gemaakt van zacht en soepel leer en is waterproof. Het waterdichte membraan dat tussen de verschillende lagen van de schoen is verwerkt heeft een optimaal ademend vermogen.

De Teramo Mid heeft een hogere schacht, een slijtvaste neuskap en een Vibram Freetime zool voor extra demping en stabiliteit. Het profiel geeft een optimale grip op alle ondergronden dat mede te danken is aan de zelfreinigende werking van de zool. Consumentenadviesprijs € 129,95.

Walking: Siena Low

De Siena Low uit de Walking-serie van Grisport is een echte allrounder. Het prachtige upper van suède geeft de schoen een eigentijdse outdoor-uitstraling. Met deze lichte wandelschoen geniet je van een blokje om, een wandeling in het bos of een gezellig wandelevenement. De Siena is een soepele, waterdichte wandelschoen voor vlak en licht onverhard terrein.

De Vibram Freetime zool van deze vlotte schoen zorgt voor een goede afwikkeling van de voet en biedt een goede steun, demping en stabiliteit. Het waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt. Consumentenadviesprijs € 119,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.