Neem een Swapfiets in een van deze 28 nieuwe plaatsen

Vanaf deze maand zal Swapfiets beschikbaar zijn in 28 nieuwe plaatsen in Nederland. Door de bestaande servicegebieden uit te breiden, zullen de herkenbare blauwe voorbanden van Swapfiets ook te vinden zijn in onder andere Schiedam, Heemstede en Oosterbeek. Inwoners van deze plaatsen kunnen nu ook van het fietsabonnement gebruik maken voor zorgeloos fietsvervoer naar school, werk of afspraken buiten de deur.

De nieuwe servicegebieden zijn gekozen op basis van de vraag van de consument. Mede-oprichter Swapfiets Steven Uitentuis: “Er was grote vraag naar Swapfiets van potentiële klanten die net buiten het huidige servicegebied wonen. Bijvoorbeeld ouders van schoolgaande kinderen of (young) professionals die buiten de stad wonen en dagelijks naar de stad fietsen. Nu kunnen deze ook thuis geholpen worden.”

 

 

Vanaf deze maand zal Swapfiets in de volgende gebieden beschikbaar zijn:

Friesland: Stiens – Jelsum – Cornjum – Britsum. Gelderland: Westervoort – Oosterbeek – Huissen – Hulst – Beuningen – Wijchen – Lent. Limburg: Meerssen – Bunde – Cadier en Keer. Noord-Brabant: Goirle – Berkel Enschot. Noord-Holland: Ijmuiden – Bentveld – Aerdenhout – Heemstede. Overijssel: Hattem – Lonneker. Zuid-Holland: Wassenaar – Leiderdorp – Voorschoten.

Later dit jaar zal Swapfiets ook beschikbaar zijn in Schiedam, Den Hoorn en Amstelveen.

 

 

Overal en altijd een werkende fiets

Op swapfiets.nl kunnen inwoners van de nieuwe servicegebieden zich aanmelden voor een fiets. Swapfiets is in Nederland met meer dan 125.000 fietsen actief in 21 steden en 28 omliggende plaatsen. Swapfiets werkt simpel: klanten melden zich aan op de website. Vanaf €16,50 per maand, €13,50 voor studenten, krijgen klanten een kwalitatieve fiets met o.a. dubbel slot en altijd werkende verlichting. Bij een defect, zoals een lekke band, wordt binnen 1 dag de fiets gerepareerd op een locatie naar keuze. Swapfiets is daarmee de fiets waar klanten altijd op kunnen rekenen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.