Zo wint Emirates voor de derde keer op rij de Best Entertainment award

Emirates heeft voor de derde keer op rij de prijs voor beste entertainment te pakken. Dit werd maandag tijdens de 2020 Passenger Choice Awards op de APEX EXPO in Los Angeles bekendgemaakt. De luchtvaartmaatschappij kreeg ook een Five-Star Global Airline Official Airline Rating, de hoogst haalbare beoordeling in het eerste beoordelingsprogramma dat volledig gebaseerd is op geverifieerde en gecertificeerde gastbeoordelingen.

De aanhoudende winst van Emirates op entertainment gebied is te danken aan haar constante innovatie in het in-flight entertainmentsysteem. Sinds de luchtvaartmaatschappij de eerste was die televisieschermen in de stoelen installeerden in 1992, is ze continu bezig met innoveren. Tegenwoordig heeft Emirates één van de meest uitgebreide en state-of-the-art entertainment- en communicatiesystemen in de lucht. Het entertainmentsysteem, ice,biedt meer dan 4.500 kanalen met meer dan 1.000 wereldfilms. Reizigers in iedere klasse kunnen zich vermaken op de grootste schermen in de industrie van maar liefst 13.3 inch voor Economy Class, 23 inch voor Business Class en 32 inch in First Class.

 

 

Naast het grote, gevarieerde aanbod, investeert Emirates ook in connectiviteit en Live TV voor haar passagiers. Meer dan 175 vliegtuigen van Emirates hebben Live TV aan boord – waardoor 70.000 sportfanaten wereldwijde sportevenementen niet hoeven te missen op 12 kilometer hoogte. Daarnaast kunnen reizigers ook kijken naar internationale nieuwskanalen zoals CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC, en NHK World.

 

 

Op iedere vlucht is Wifi aanwezig. Economy Class-reizigers krijgen 20 MB gratis of onbeperkt gebruik van chatapps voor 2 uur – waardoor in contact kan worden gebleven met vrienden, familie of collega’s. Leden van Emirates Skywards krijgen speciale voordelen, afhankelijk van hun lidmaatschapsniveau en reisklasse, inclusief gratis Wifi wanneer zij First of Business Class vliegen.

De APEX Passenger Choice Awards zijn op de feedback van reizigers gebaseerd, verzameld door TripIt® van Concur® – ’s Werelds grootste reisplanner. Reizigers hebben meer dan een miljoen vluchten en 600 luchtvaartmaatschappijen beoordeeld tussen 1 juli 2018 en 30 jun 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.