Turkish Airlines benoemd tot 2020 Five Star Global Airline bij APEX Awards

Turkish Airlines is benoemd tot ‘2020 Five Star Global Airline’ door APEX (Airline Passenger Experience Association). Onder andere de betrouwbaarheid, toewijding aan klanttevredenheid en het leveren van uitstekende service werden meegenomen in het oordeel van APEX.

Experts in de reisindustrie kwamen op 9 september samen in het Los Angeles Convention Centre, waar de APEX Official Airline Ratings™ werden aangekondigd bij de APEX/IFSA Awards. Meer dan een miljoen vluchten van bijna 600 luchtvaartmaatschappijen zijn door passagiers beoordeeld tussen juli 2018 en juni 2019. De luchtvaartmaatschappijen werden op de volgende categorieën beoordeeld: stoelcomfort, cabin service, eten en drinken, entertainment, en Wi-Fi. Uit de resultaten bleek dat de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije voor het derde jaar op rij een gemiddelde score van 5 sterren krijgt.

 

 

Turkish Airlines Chairman of the Board and Executive Committee, İlker Aycı zegt: “Turkish Airlines streeft er naar om perfectie te bieden aan onze gasten, op elk moment van de reis. We hebben een vernieuwde Businessclass op de nieuwe Dreamliner, een nieuwe reiservaring op Istanbul Airport, en natuurlijk de uitzonderlijke service aan boord.

 

 

We zijn blij dat onze passagiers deze vernieuwing belonen met 5 sterren. We willen de APEX en al onze passagiers bedanken voor het erkennen van de inspanning, en ons voor de derde keer op rij deze titel toekennen.” APEX onderscheidt zichzelf als het eerste beoordelingssysteem dat alleen kijkt naar de feedback van passagiers op categorieën als service, entertainment, stoelcomfort en Wi-Fi voor het review proces.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.