Peppa Pig en familieshows tijdens najaar Sprookjesbos Valkenburg

Peppa Pig: het koddige varkentje dat zeer geliefd is onder kleine kinderen komt zondag 15 september naar Sprookjesbos Valkenburg. Tijdens de nazomer heeft men bij Sprookjesbos Valkenburg van alles op de kalender staan voor de jongste gezinnen.

De meet en greet met de officiële Peppa Pig is speciaal op 15 september gepland om een leuk uitje te kunnen hebben terwijl de zomervakantie langzaam tot herinnering vervliegt.

‘Naast Peppa Pig heeft themapark Sprookjesbos Valkenburg op zondagen van medio september tot en met november een middagshow voor de families gepland. De ene keer Snotje en Wratje, populair geworden tijdens de Summer Nights en de andere keer Variété Desalles, onze knotsgekke rasartiest’, zo vertelt eventmanager Jolanda Jonkers. Met deze optredens hoopt het park nog meer beleving te bieden.

 

 

Happy Halloween

Tijdens de Herfstvakantie vanaf 12 oktober t/m 3 november is het ‘Happy Halloween’ overdag in het Sprookjesbos voor de kleintjes. Het park wordt weer leuk aangekleed en in de weekenden zal de vrolijke heks Feeronia de kinderen vermaken, het is dus niet eng voor kinderen overdag.

 

 

Winterfair

Met Kerst pakt Sprookjesbos Valkenburg vanaf 7 december uit met kerstverlichting en -kransen aan de sprookjeshuisjes. Samen met buurman Wilhelminatoren / AGoGo wordt een winterfair georganiseerd bovenop de Heunsberg in de weekenden van december. Bij het Sprookjesbos bovenin staan extra kersthuisjes en winterattracties, zoals een schaatsbaan en winterspelletjes en rond de Wilhelminatoren zijn Foodtrucks te vinden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.