14 september: Open Monumentendag bij Landgoed Keukenhof

Kasteel Keukenhof is zaterdag 14 september geopend voor bezoek. Elk jaar in het tweede weekend van september openen tijdens Open Monumentendag duizenden monumenten hun deuren voor publiek. Bezoekers van het kasteel krijgen informatie over de geschiedenis van het kasteel. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten op het landgoed. Een mooie dag voor jong en oud!

Kasteel Keukenhof is op 14 september tussen 11.00 en 16.00 uur geopend. Bezoekers kunnen het Zwitsers Speelhuis en de begane grond van het kasteel bezichtigen. Suppoosten vertellen over de rijke historie, architectuur, inrichting en de verborgen verhalen van het kasteel. In het Koetshuis kunnen bezoekers op twee tijden genieten van een muzikaal optreden van de Kasteelheeren.

 

 

Voor kinderen is er bij Kasteel Keukenhof veel te beleven! Leer over het landgoed met een leuke speurtocht, spring op het springkussen en maak een ritje over het landgoed met een huifkar. Of ga op onderzoek uit in de natuur samen met Natuur- en Milieueducatiecentrum de Groene Bol.

 

 

Even ontspannen? Landgoed Keukenhof biedt de gelegenheid voor een kopje koffie of een heerlijke lunch bij restaurant Hofboerderij. Ondertussen kunnen de kinderen even knuffelen met de dieren uit de kinderboerderij.

De toegang tot het landgoed is gratis. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats bij het kasteel en tegenover de ingang van het kasteel (Keukenhof 1). Kijk voor het programma op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.