Turkish Airlines voegt Mexico City en Cancún toe aan netwerk

Turkish Airlines heeft de inaugurele vlucht uitgevoerd op haar nieuwe route Istanbul – Mexico-City – Cancún. De maatschappij, die momenteel naar meer landen vliegt dan elke andere airline, breidde vorige maand haar netwerk al uit met het populaire Indonesische eiland Bali. Nu voegen ze daar dus zowel de metropool Mexico-City als de idyllische badplaats Cancún aan toe.

Uitbreiden

Chairman of the Board en Executive Committee İlker Aycı vertelt: “We blijven doorgaan met het uitbreiden van onze routes. Na afgelopen maand nog Bali te hebben toegevoegd, zijn we ontzettend blij dat deze twee belangrijke steden nu ook deel uitmaken van ons wereldwijde netwerk dat in totaal 126 verschillende landen beslaat. Reizigers naar Mexico-City en Cancún hebben vanaf nu de mogelijkheid om naar deze bestemmingen te vliegen met het uitstekende comfort van Turkish Airlines. Daarnaast geloven wij dat onze nieuwe vluchten de banden tussen Turkije en Mexico op elke mogelijke manier versterken.”

 

 

De nieuwe route zal vanaf nu drie keer per week worden uitgevoerd. Turkish Airlines vervoert vanaf nu elke woensdag, vrijdag en zondag passagiers vanaf thuishaven Istanbul naar Mexico-City. De aansluitende vlucht van Mexico-City naar Cancún en de route Cancún-Istanbul worden elke maandag, donderdag en zaterdag uitgevoerd.

 

 

Mexico-City is favoriet bij veel vakantiegangers. De koloniale architectuur, overheerlijke Mexicaanse keuken, prachtige pleinen en diverse activiteiten maken deze metropool tot een fantastische bestemming. Het culturele erfgoed van de stad, waar de overblijfselen van de oude Maya, Azteek en Teotihuacan beschavingen nog overal terug te vinden zijn, draagt hier ook zeker aan bij. Ook Cancún is erg populair, jaarlijks kiezen zo’n vier miljoen toeristen ervoor om de Mexicaanse badplaats te bezoeken en dat is niet voor niks. Naast zwemmen, duiken en andere leuke activiteiten heeft de stad een rijke historie en fantastische cuisine. Dit alles maakt Cancún tot de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.