Nooit geziene luxe met ‘Seabourn Private Air

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, lanceert Seabourn Private Air voor iedereen die een onvergetelijke reis wil beleven. Seabourn Private Air biedt Seabourngasten privéjets voor vluchten op maat van en naar cruisehavens en optionele landexcursies voor Seabourncruises over de hele wereld.

Voor wie van luxe houdt

Seabourn Private Air is speciaal ontworpen voor wie houdt van de luxe en het comfort van een privéjet. Seabourn Private Air maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van maatschappijen die de hoogste internationale standaarden toepassen en een uitmuntende dienstverlening leveren met een vloot van privéjets. Seabourn Private Air is beschikbaar voor kleine of grote groepen. Zo zijn er kleine charterjets voor 5-8 passagiers; middelgrote jets voor 7-8 passagiers; grote privéjets met een capaciteit van 9-16 passagiers etc. De prijs is afhankelijk van de route en het toestel.

 

 

“Tijd is kostbaar en als organisator van ultraluxe reizen zoeken we constant naar nieuwe manieren om de klantervaring te verbeteren. Seabourn Private Air biedt een wereld van comfort en luxe aan Seabourngasten die op weg zijn naar of van de cruise van hun leven,” zegt Chris Austin, Senior Vice President Global Marketing & Sales bij Seabourn.

 

 

In tegenstelling tot veel andere formules die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, krijgen Seabourn Private Air-passagiers een vooraf bepaalde all-in prijs* voor het privéjetarrangement, net zoals bij de Seabourncruises, waarbij alle diners alsook een selectie van topwijnen en sterke drank van de beste kwaliteit zijn inbegrepen. Gasten betalen voor het vliegtuig in plaats van per stoel, dus hoe meer passagiers aan boord, hoe lager de kostprijs per persoon. De kostprijs van de Private Air-vluchten wordt afzonderlijk van de cruiseprijs berekend.

Inbegrepen in de faciliteiten en diensten van het all-in Seabourn Private Air arrangement:

  • Toegang tot duizenden grote of kleine luchthavens voor privévliegtuigen en de meeste internationale luchthavens
  • Wifi
  • Valet bagageservice
  • Seabourn standaard cateringopties
  • De bekende Seabournmerken op elke vlucht, met onder meer Regiis Ova kaviaar, K+M chocolade, Montaudon champagne en een goed gevulde bar met gratis sterke dranken
  • Verzorgingsproducten van Seabourns partner Molton Brown
  • Gratis transfers tussen de woning en de dichtstbijzijnde luchthaven en verder naar de cruisehaven van Seabourn
  • Cabinepersoneel, vereist op sommige toestellen, of beschikbaar op aanvraag indien niet vereist
  • Indien nodig wordt men naar de volgende haven gevlogen, binnen een zone van max. 1000 mijl van de oorspronkelijke bestemming.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.