Dit nieuwe Oranjevaasje is ontworpen door H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme

Met trots presenteert Royal Leerdam Crystal het nieuwe Oranjevaasje ’75 jaar Vrijheid’. Voor het eerst in de geschiedenis is het Oranjevaasje ontworpen door een lid van de Koninklijke Familie: H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme, dochter van H.K.H. Prinses Irene der Nederlanden. Op zaterdag 31 augustus start de verkoop via de webshop en De Kristalwinkel van Royal Leerdam Crystal, het vaasje is leverbaar vanaf 19 september.

Royal Leerdam Crystal vroeg H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme het nieuwste Oranjevaasje te ontwerpen. Prinses Margarita (1972) heeft sinds 2014 haar eigen juwelenlijn. De ontwerpen van DE PARME DESIGN symboliseren vaak onze onlosmakelijke verbondenheid met de natuur. Ook voor het ontwerp van het Oranjevaasje liet zij zich inspireren door de natuur. De beweging in het vaasje is geïnspireerd op een vlucht vogels die vanuit het wateroppervlak opstijgt de lucht in.

 

 

Vanaf 31 augustus 2019 herdenken we in Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, precies 75 jaar geleden. Ter ere van 75 jaar vrijheid brengen wij in 2019 en 2020 een serie van twee Oranjevaasjes uit. Het Oranjevaasje ontworpen door H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme dat op 31 augustus 2019 wordt gelanceerd, is ontworpen ter gelegenheid van de 75-jarige bevrijding van Zuid-Nederland. Op 5 mei 2020 vieren we met een tweede Oranjevaasje van de Prinses dat heel Nederland 75 jaar in vrijheid leeft.

 

 

In een gelimiteerde oplage van slechts 500 exemplaren wordt Oranjevaasje ’75 jaar Vrijheid’ uitgebracht. Het vaasje is leverbaar vanaf 19 september 2019. Per persoon is er max. 1 exemplaar te bestellen. Oranjevaasje ‘75 jaar Vrijheid’ is onderdeel van een set: het volgende Oranjevaasje wordt gelanceerd rond Bevrijdigingsdag op 5 mei 2020. Het is mogelijk om dit nog te ontwerpen Oranjevaasje vanaf 31 augustus alvast te bestellen.

  • De prijs van beide Oranjevaasjes bedraagt € 295,- per stuk
  • De prijs van de set bedraagt € 550,-

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.