Alles in het bergdorp Prechtlgut draait om de betovering van de alm

Sinds het bergdorp Prechtlgut zijn luxe chalets heeft geopend, hebben golffanaten een krachtig argument in handen om hun vakantie in het Salzburger bergdorp Wagrain te vieren. Negen schitterende golfbanen in het Salzburger Land zijn binnen bereik – en de ’19e wellness-green’ bevindt zich direct in het chalet.

Gastheer en vrouw Manuel & Carina

Gastheer en vrouw Manuel & Carina

Gerenommeerde Hideaway-hotels

Het bergdorp Prechtlgut in Wagrain in de Pongau behoort tot de gerenommeerde Hideaway-hotels. Voor golfers betekent dat diep ademhalen in een idyllische bergwereld, ver slaan op fantastische golfbanen en ‘uitholen’ in een chalet dat staat voor ongecompliceerde en ware luxe. Binnen een straal van slechts 30 kilometer hemelsbreed liggen drie van de mooiste golfbanen in het Salzburger Land. De GC Radstadt (27 holes) ligt op slechts 20 minuten, de GC Goldegg (18 holes) op 30 minuten en de GC Gastein (18 holes) op 45 minuten. Op alle drie banen maakt u holes tegen het prachtige bergdecor van de Tauern. Wie de straal tot 50 kilometer hemelsbreed vergroot, slaat een nog betere slag: op nog eens negen banen waaronder Zell am See-Kaprun, Schladming-Dachstein en vele golfbanen rond Salzburg en in de regio Salzkammergut.

 

 

Na een dagje op de green zult u zich verheugen om weer naar het gezellige Prechtlgut-chalet terug te keren. De 85 tot 150 m² grote chalets met veel oud hout en natuursteen bieden aanzienlijk meer ruimte, rust en persoonlijke vrijheid dan een hotel. ‘Niets hoeft, alles mag’ luidt hier het motto. Iedereen die het chalet voor het eerst betreedt, begrijpt wat wordt bedoeld met ‘Vakantie zoals toen – met de luxe van nu’. Van ‘toen’ zijn de authentieke, mooie massief houten meubelen, natuurlijke materialen in warme kleuren, gezellige hoekjes, een divan en een open haard midden in de kamer.

Van ‘nu’ zijn een eigen wellnesszone met sauna-stoomcabine en infraroodcabine, een rustruimte en een hottub op het eigen houten terras. Wat is er dus tegen een glas champagne in de hottub wanneer u de golfdag doorneemt, een ontspanningsmassage in het chalet of een paar rondjes zwemmen in de natuurlijke zwemvijver?

Daarna kunt u naar het authentieke restaurant Prechtlstadl in het luxe bergdorp gaan, door de charmante plaats Wagrain wandelen of met de auto ‘s avonds naar de Mozartstad Salzburg gaan voor een barokke shoppingtour of een concert. Het is altijd weer fijn om in het knusse Prechtlgut-chalet thuis te komen. Ook als je aan de knusse houten bedden denkt of aan de almontbijtmand met de vele delicatessen waardoor het de volgende ochtend een genot wordt om op te staan. www.prechtlgut.at

 

 

Bergdorp Prechtlgut

  • Chalet 2–8 personen: LO 220 euro (1e + 2e p. elk), 110 euro (vanaf 3e volw. elk), kinderen tot 5 jr. gratis, 6–14 jr. 52 euro
  • Premium chalet: LO 260 euro (1e + 2e p. elk), 110 euro (vanaf 3e volw. elk), kinderen tot 5 jr. gratis, 6–14 jr. 52 euro
  • Uitrusting 85–150 m² (2–8 personen): open haard, gezellig hoekje, panoramavenster met zicht op de bergen, digitale tv en wifi, keuken (bakoven, magnetron, vaatwasser, elektrisch fornuis, koffiemachine en koffie-/theebar), wijnkast met temperatuurregeling, sauna-stoomcabine en rustruimte met toegang tot het terras, badkamer met regendouche en vrijstaande badkuip, hottub in het buitengedeelte, groot balkon en terras

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.