Prechtlgut: waar gezinnen volop genieten van individualiteit

Gezinnen bestaan uit louter individualisten, wat het plannen van een wintervakantie vaak niet eenvoudig maakt. Met de Prechtlgut-chalets in Wagrain in het Salzburger Land, die sinds 1 december 2018 betrokken kunnen worden, is een perfecte, gezinsvriendelijke oplossing ontstaan.

Wie graag en veel tijd op ski’s of snowboard doorbrengt, heeft in een Prechtlgut-chalet een goed perspectief. De 120 kilometers piste van de Snow Space Salzburg liggen voor de deur, inclusief wereldbeker-afdaling, freeride-gebieden, zonnige hellingen voor carving en wat vooral voor kinderen belangrijk is: snow- en funparks, oefengebieden, ski- en snowboardscholen. Wie de wintervakantie met wellness en ontspanning verbindt, zit ook op de juiste plek in de Prechtlgut-chalets, die zijn uitgerust met veel oud hout en steen, knusse hoeken en een open keuken. Hier vindt u een eigen wellnesszone met rustruimte en een sauna-stoomcabine, waarin de dagelijkse beslommeringen snel in de hete lucht verdampen. In de hottub op het terras geniet u van de warmte te midden van de winterse natuur, met rondom de meer dan 2000 meter hoge bergen van de Radstädter Tauern.

 

 

Sporters die niet skiën, zitten op het Prechtlgut eveneens goed: bij het langlaufen op 37 kilometer loipes tot in de naburige plaats Kleinarl, bij het wandelen op 20 kilometer geruimde paden en sneeuwschoenwandelen tot in de Almregio. Het hele gezin maakt zich klaar om te gaan schaatsen, iglo’s te bouwen en te rodelen of voor het maken van een rit met de arrenslee naar de Jägersee. Als fervente thuisblijvers niet mee willen naar het ijsstokschieten, geeft het Prechtlgut genoeg redenen om er niet op uit te gaan. In de zon opladen op het terras, op de divan voor de open haard met een kop thee en een goed boek of in de keuken een nieuw recept uitproberen. Tijdens een vakantiedag op het Prechtlgut heeft iedereen zijn kleine of grote winterervaring.

 

 

Nieuw sinds 1 december 2018: chaletdorp Prechtlgut

  • Chalet 2–8 personen: LO 220 euro (1e + 2e p.), 110 euro (vanaf 3e volw.), kinderen tot 5 jr. gratis, 6–14 jr. 52 euro
  • Premium chalet: LO 260 euro (1e + 2e p.), 110 euro (vanaf 3e volw.), kinderen tot 5 jr. gratis, 6–14 jr. 52 euro

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.