Casa Cook vormt een strategisch partnerschap met wind- en watersportgigant Duotone

In oktober 2019 opent Neckermann Reizen zijn nieuwste Casa Cook hotel aan de oevers van de Rode Zee in El Gouna, Egypte, en werkt samen met Duotone, een van ‘s werelds grootste leveranciers van wind- en watersporten, om het eerste kitesurfcentrum in zijn soort aan te bieden.

Toewerken naar een hub van wereldklasse

Het gloednieuwe centrum, dat eind dit jaar wordt geopend, nodigt gasten van alle ervaringsniveaus uit om het beste te halen uit Duotone’s bekwame experts en hoogwaardige materiaal. Het centrum biedt iedereen, van beginners tot doorgewinterde professionals, diverse lessen met gekwalificeerde coaches en de modernste materialen. In het eerste jaar zal het kitesurfcentrum zich richten op het creëren van een echte kitesurf hub van wereldklasse, die de komende jaren zal worden uitgebreid met andere watersporten.

 

 

Casa Cook El Gouna is de tweede in de Casa Cook reeks die ontworpen is voor de postmoderne familie, en het centrum zal dan ook watersportcursussen voor kinderen aanbieden, inclusief paddleboarding en iRig lessen. De nieuwe innovatie, de iRig, is een opblaasbaar en ultralicht zeil dat kan worden gebruikt als een paddleboard en een windzeil. Zowel paddleboards als iRigs zullen ook beschikbaar zijn voor volwassenen.

 

 

Het centrum is met de hand gemaakt om Casa Cook’s kenmerkende design te weerspiegelen – eigentijds en simplistisch, onderbroken door strakke lijnen en uitbarstingen van een tropische jungle. De ruimte komt direct uit op het strand, met een prachtig uitzicht over de lagune.

El Gouna

El Gouna staat bekend om zijn superieure watersportomstandigheden dankzij het ondiepe water, de ruime stranden en uitstekende windomstandigheden het hele jaar door. Ieder jaar bezoeken professionals en watersportliefhebbers El Gouna om deel uit te maken van dit avontuur. Casa Cook El Gouna zal het hele jaar door professionele en wereldkampioenen kitesurfers ontvangen, zodat gasten de kans krijgen om kennis te maken met hen tijdens het verblijf.

Duotone wordt erkend als een van ‘s werelds grootste leveranciers van wind- en watersporten, bekend om zijn geavanceerde technologieën, ongeëvenaarde kwaliteit en voortdurende inzet om de meest innovatieve apparatuur in het vakgebied te bouwen. De samenwerking tussen Casa Cook en Duotone is een natuurlijke stap voorwaarts voor beide bedrijven en opent deuren voor toekomstige projecten. Tot Eberle, CEO van Duotone Sports, over de samenwerking:

Dit markeert een geweldige, wederzijds voordelige samenwerking voor onze beide merken, omdat we ernaar streven om kwaliteit en functionaliteit te combineren met een overtuigende esthetiek”

Remo Masala, creatief directeur van Thomas Cook Hotels & Resorts, zei: “De samenwerking tussen Casa Cook en Duotone past perfect bij elkaar, aangezien beide merken de belichaming zijn van een bepaalde relaxte levensstijl en een gelijkgestemde menigte van mensen die hen gepassioneerd ondersteunen”. De lessen variëren van een uur privéles, tot aan 5 uur durende beginnerslessen waarbij ook o.a. ingegaan wordt op materiaalkunde, fysieke basiskennis en veiligheid.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.