Kruidvat verraste vakantiegangers bij grens met Welkom Thuis Pitstop

Tienduizenden Nederlanders keren dit weekend weer huiswaarts na de vakantie. Voor velen betekent dit dat ook de voorraadkast weer moet worden aangevuld. Met nog enkele tientallen kilometers te gaan tot het thuisfront wachtte Kruidvat hen gisteren bij de grens bij Venlo op met een speciale Welkom Thuis Pitstop.

Hier kunnen vakantiegangers na de lange terugreis even opladen voor de laatste kilometers. Bovendien ontvangen de eerste 250 thuiskomers een gratis Welkom Thuispakket, om thuis direct hun voorraadkast weer aan te vullen.

Thuis komen na lange reis

Kruidvat begrijpt hoe het is om thuis te komen na een lange reis, zeker na een lange en vermoeiende autorit. Bij de Welkom Thuis Pitstop kunnen reizigers even uitblazen om weer energie op te doen voor het laatste stukje van hun reis. Kruidvat wachtte vakantiegangers gisteren tussen 11 en 19 uur op aan de Columbusweg in Venlo, vlakbij afrit 39 richting Tradeport West, Sevenum (N556). De pitstop bestaat uit een aantal momenten. Thuiskomers kunnen zich even opfrissen, krijgen een heerlijke stroopwafel en de autoruiten worden gewassen. Zo kunnen zij vervolgens met nieuwe energie huiswaarts keren. Bovendien geldt voor de eerste 250 reizigers dat zij met een goed gevuld Welkom Thuispakket thuiskomen.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.