Holiday Extras verwelkomt Corendon Village Hotel Amsterdam

Holiday Extras, bekend van de parkeerplaatsen en hotelovernachtingen bij luchthavens en toegang tot luchthaven-lounges, maar ook van haar parkeerplaatsen bij cruisehavens, heeft haar aanbod uitgebreid met Corendon Village Hotel Amsterdam.

Uitgerust op reis

Hoe fijn is het voor vakantiegangers als zij uitgerust en wel aan hun vliegreis kunnen beginnen? En zich ook niet druk hoeven te maken over hun auto. Bij Corendon Village Hotel Amsterdam (viersterrenhotel) kan je namelijk overnachten en gemakkelijk je auto parkeren. Daarnaast kunnen gasten tijdens hun verblijf gebruikmaken van de hotelfaciliteiten.

 

 

Het moderne viersterrenhotel beschikt over 680 kamers en appartementen verdeeld over drie gebouwen en is hiermee het grootste hotel van de Benelux. Het hotel biedt zowel zakelijke- als vrijetijdsfaciliteiten zoals meerdere restaurants en bars (waaronder een SKYBAR 747 met panoramisch uitzicht), een spa met zwembad en fitnessruimte, een bioscoop, elf volledig uitgeruste vergaderzalen en een Corendon shuttleservice naar Amsterdam centrum en Amsterdam Airport Schiphol.

 

 

In de Sports Bar & Lounge plof je neer op heerlijke loungestoelen waar je live de sportwedstrijden ziet op meerdere beeldschermen onder het genot van een ijskoud biertje. In de lobby bevindt zich de Village Bar en het Village Á La Carte Restaurant, waar je als gast kunt genieten van de uitgebreide à la carte lunch- en dinermenu. In de Bazar lobbyshop kunnen 24/7 aankopen gedaan worden. Het aanbod in de mini supermarkt is divers; van souvenirs tot snacks. In het Plaza gebouw is het Spa & Fitness Center te vinden met een zwembad, een Finse sauna en een Turks stoombad. Wat niet te missen is, is de Corendon Boeing 747 die in de achtertuin van het hotel ‘geparkeerd’ is.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.