Dit zijn de 1e beelden van het Amàre Beach Hotel Ibiza

Amàre Beach Hotel Ibiza heeft deze maand voor het eerst haar deuren geopend met een strak nieuw design. Het nieuwe hotel bevindt zich aan het Cala de Bou strand met uitzicht op de San Antonio Baai. Het bekende Spaanse architectenbureau Liev-Rodriguez heeft voor het interieur samengewerkt met Jordi Cuenca van interieurbedrijf Verum Hotel Development.

Liefde

Tijdens het ontwerpen van zowel de architectuur van het hotel als het interieur van Amàre Ibiza, is er constant rekening gehouden met de essentie van de Amàre Hotels. Amàre gaat over liefde en de zee; liefde voor de zee. Het overwegend gebruik van de kleur wit, hout en glas zorgt voor luchtige ruimtes.

 

 

Meer dan 80% van de 366 luxe kamers van het Adult Only 4-sterrenhotel heeft uitzicht op zee. De balkons hebben een glazen afscheiding, waardoor gasten zo veel mogelijk kunnen genieten van het uitzicht op zee.

 

 

Op de begane grond bevindt zich het restaurant Mare Nostrum, waar ook het ontbijt geserveerd wordt. Amàre Club bestaat uit drie ruimtes die land en zee met elkaar verbinden. Amàre Pool met twee outdoor zwembaden, ligbaden en een jacuzzi, Amàre Beach direct aan het strand en Amàre Lounge voor de mediterraanse delicatessen.

 

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Download nu onze gratis handige reisgids over Spanje. Tip: gebruik de reisgids offline tijdens je Spanje vakantie op je iPhone of iPad.

 

Op de rooftop vind je naast de infinity pool en de Belvue Rooftop Bar ook het restaurant Hayaca, een concept van de Argentijnse Michelin sterrenchef Mauricio Giovanini. Uiteraard is er ook een sportschool beschikbaar, met apparaten van Technogym, en een wellnessruimte met producten van Germaine de Cappuccini. Boek op Booking.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.