Backpackers bottle voor lekker koud water

Ga je de wijde wereld verkennen, dan is het verstandig om voldoende drinkwater bij je te hebben. De nieuwe Kambukka Elton Insulated is de ideale drinkfles voor in je rugzak. Hij is bestand tegen een stootje, lekvrij en voorzien van een stevige draaglus.

De waterfles is gemaakt van vacuüm geïsoleerd roestvrijstaal en houdt vloeistoffen tot wel 21 uur lang ijskoud. Ideaal voor een roadtrip.

Tegenwoordig hebben steeds meer accommodaties watertanks waar je gratis of goedkoop je fles kunt bijvullen. Zo hoef je onderweg geen plastic waterflessen te kopen en spaar je als backpacker ook het milieu.

Antislip

De Elton Insulated heeft een 3-in-1-lid met een druk-, open- en gesloten-positie voor een optimale drinkervaring. Wat ook slim is: elke deksel van Kambukka past op elke beker, ongeacht het formaat. Zo kun je zelf variëren. Dankzij de Snapclean®-technologie is de fles supermakkelijk schoon te maken.

 

 

De fles met antislipgrip ligt supercomfortabel in de hand en de antislipbodem zorgt ervoor dat de Elton Insulated stevig staat waar je ook bent. Verkrijgbaar in de kleuren Nightfall, Rusty en Sky Blue.

De Kambukka Elton Insulated waterfles is verkrijgbaar via webshops, sportwinkels en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. Consumentenadviesprijs 750 ml € 37,90.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.