In deze antidiefstal-tas van PET-flessen zit je paspoort veilig opgeborgen

Als je op pad gaat met waardvolle spullen als laptop, paspoort en portemonnee wil je deze veilig kunnen opbergen. Pacsafe biedt momenteel met de Metrosafe X Vertical Crossbody een van de beste oplossingen. Het is een soort antidiefstal-kluis, maar dan in de vorm van een lichtgewicht tas.

De Crossbody is gemaakt van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen. Dit materiaal is versterkt met een stalen net waar zelfs het scherpste mes niet doorheen komt. Dat geldt ook voor de snijvaste draagband waarmee je de tas veilig kunt bevestigen aan een vast object zoals een tafel of stoel. Verder heeft de tas afsluitbare ritsen en RFID-safe zakken die de veiligheid van je persoonlijke gegevens waarborgen.

Laptopvak

De schoudertas is aan de binnenkant voorzien van een 10-inch laptopvak. Je vindt hier ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. Het zijvak aan de buitenzijde is handig om een drinkfles of paraplu in mee te nemen. Verkrijgbaar in Carbon, Dark Denim en Utility Green.

 

 

Pacsafe Metrosafe X Vertical Crossbody is verkrijgbaar bij ANWB, outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 89,95. Er is ook een compacte variant: de Metrosafe X Compact Crossbody. Consumentenadviesprijs € 79,95.

Waardevolle spullen zijn veilig in compacte crossbody

De Pacsafe Metrosafe X Antidiefstal Compact Crossbody is een compacte schoudertas voor dagelijks gebruik in de drukke stad. Het is een superdoordachte veiligheidstas waarmee je vol vertrouwen door het leven stapt. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met een stalen net waar zelfs het scherpste mes niet doorheen komt. Dat geldt ook voor de snijvaste draagband waarmee je de tas veilig kunt vastleggen.

 

 

De compacte schoudertas heeft een magnetische sluiting zodat de bovenklep altijd dicht is. Je vindt er clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen en afsluitbare ritsen en RFID-safe zakken die de veiligheid van je persoonlijke gegevens waarborgen. De tas is geschikt voor een 7-inch laptop.

Pacsafe Metrosafe X Compact Crossbody is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. In de kleuren Carbon, Dark Denim en Utility Green. Consumentenadviesprijs € 79,95.

Een rugzak vol antidiefstal-snufjes

De Metrosafe X 20L Backpack is een ideale rugzak voor hikers en citytrippers. Waar je ook gaat, Parijs, New York, Tokyo, met deze rugzak zijn al je waardevolle spullen veilig opgeborgen. De rugzak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met staal zodat het niet kan worden opengesneden.

De rugzak heeft veel antidiefstal-snufjes zoals afsluitbare ritsen en een verborgen compartiment aan de rugzijde. Met de RFID-bescherming zal je niet gauw ten prooi vallen aan zakkenrollers en skimmers. Met de snijvaste draagbanden leg je de rugzak veilig vast aan een object, zoals een stoel of tafel.

Laptops tot en met 15 inch

De rugzak heeft een hoofdcompartiment met rits en veel vakjes om spullen als smartphone, portemonnee, paspoort en sleutels op te bergen. Je vindt er ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. De Metrosafe X heeft een laptopvak voor laptops tot en met 15 inch. In het zijvak aan de buitenzijde neem je een drinkfles of paraplu mee. Door de verstelbare schouderbanden is hij optimaal af te stellen op je postuur. Verkrijgbaar in Carbon, Dark Denim en Utility Green.

Pacsafe Metrosafe X 20L Backpack is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl/pacsafe.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.