Weg van de weg langs de Aa

Zang, dans, poëzie, muziek, beeldende kunst, fotografie en vooral een uitzonderlijk mooie eenmalige wandeling langs de Aa. Zaterdagavond 17 augustus is het weer zover; Het Verhaal. Een unieke kans, die zich maar om het jaar voordoet. Weg van de weg, in het groen tussen de Kilsdonkse molen en hartje Veghel verrijzen een aantal podia met verrassende optredens van Björn van der Doelen, Jules Deelder, Eus, Alex Roeka, Tangoschool El Corazon en tientallen lokale deelnemers.

Op de zondagmorgen 18 augustus kunnen bezoekers vanaf 10.30 uur starten met een gratis yogales door Esther Deckers. Zo kan iedereen ontspannen genieten van al het moois. Een belangrijke rode draad deze editie is laaggeletterdheid. Met steun van de gemeentes Bernheze en Meierijstad kunnen we hier extra aandacht aan besteden.

 

 

Het Verhaal gaat zaterdagavond van start met de bekendmaking van de nieuwe gemeentedichters van Meierijstad en Bernheze. Naast de poëzie zorgt de negenkoppige feestband KnockOut aansluitend voor een feestje aan de Aa! De toegang is gratis.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.