Vernieuwde wandelkaarten voor Uden, Landerd en Bernheze

VVV Noordoost-Brabant heeft twee vernieuwde wandelkaarten uitgebracht: voor de gemeenten Uden en Landerd en voor de gemeente Bernheze. Naast de wijzigingen in het netwerk is op beide kaarten de nieuwe Brabant brede huisstijl toegepast. De legenda en uitleg over het gebruik van het knooppuntensysteem zijn in het Nederlands, Duits en Engels op de kaart te lezen waardoor de kaart ook voor buitenlandse toeristen gemakkelijk bruikbaar is.
vvv-noord-oost-brabant

Uden en Landerd, smaakvol genieten in De Maashorst

De wandelknooppuntenkaart is in samenwerking met Gemeente Uden, Gemeente Landerd en Platform Toerisme Landerd tot stand gekomen. De kaart bevat toeristische informatie over de gemeenten, zoals een beschrijving van de natuurgebieden en cultuurtips. Tevens geeft de kaart bezoektips bij verschillende agrarische bedrijven en activiteiten voor kinderen zoals Hemelrijk en het Avonturenpad Docus de Das. Ook zijn de netwerken van aangrenzende gemeenten zoals Oss, Grave, Mill en Sint Hubert, Boekel, Veghel en Bernheze op de kaart meegenomen.
 

 

Ontdek en beleef Bernheze

De wandelroutekaart Bernheze geeft een duidelijk overzicht van het wandelroutenetwerk in gemeente Bernheze en nodigt uit deze groene gemeente te verkennen. Ook hier zijn aansluitende netwerken opgenomen. De kaart geeft de bezoeker tips over bezienswaardigheden zoals de Kilsdonkse Molen en Kasteel Heeswijk, maar ook een beschrijving van natuurgebieden als De Maashorst, Heeswijkse Bossen, De Klotbeek en Wijstgronden en een opsomming van overnachtingsmogelijkheden.

Beide kaarten zijn voor € 5,95 per stuk verkrijgbaar bij de VVV (-agentschappen) in de regio. Tevens zullen de kaarten ook verkrijgbaar zijn bij diverse verblijfsaccommodaties en via de webshop.

Comments are closed.