Slaap bij Moxy Hotels in Griekenland

Moxy Hotels, Marriott International’s nieuwste en speelse hotelmerk voor de nieuwe generatie reizigers, heeft een debuut gemaakt in Griekenland met de opening van Moxy Patra Marina. Moxy Patra Marina ligt in Patra, de derde grootste stad van het land, aan het kristalheldere water van de Golf van Patras.

Patra is een stad van contrasten. De oude stad ligt op de heuvels, maar tijdens zonsondergang transformeert de stad in een cosmopolitische, vooruitstrevende, bruisende hub van trendy café’s en bars. Gekenmerkt door aantrekkelijk uitziende pleinen en levendige straten trekt de stad reizigers van over de hele wereld.

Het is een levendige plek met toeristen en locals, maar ook de thuisbasis van het grootste carnaval festival van Griekenland. Moxy brengt deze partysfeer naar het hotel, gecombineerd met een stijlvol interieur. Met zijn typische boutique-vibe pronkt het hotel met de ‘play on’-mindset waar Moxy-gasten zo van houden.

 

 

Moxy Hotels zijn ontworpen voor de nieuwe generatie reizigers en biedt gasten onverwachte, speelse extra’s zoals grown-up bedtime stories en ‘hookups’; onverwachte upgrades zoals vinyl record parties en kussenforten.

Met een speelse rooftopbar, restaurant met uitzicht over de haven, 5x15m buitenzwembad, een ruim cocktailaanbod en high-speed Wi-Fi, nodigt het 116-kamers tellende hotel gasten en locals uit om samen te komen in een relaxte maar toch levendige sfeer.

John Licence, Vice President Premium & Select Brands Europe bij Marriott International zegt: “Patra staat bekend om zijn hoge energie en gastvrije inwoners, dus het is de perfecte locatie voor het eerste Moxy hotel in Griekenland. We twijfelen er niet aan dat Moxy-gasten (of ‘Fun Hunters’, zoals we ze noemen) het ontdekken van deze levendige stad fantastisch zullen vinden. Bij Moxy Hotels gaat het om een speelse, saamhorige sfeer in een stijlvolle setting tegen een betaalbare prijs, en het nieuwe Moxy Patra Marina leeft deze ethos helemaal na.”

 

 

Welcome #ATTHEMOXY

De Moxy-ervaring begint in de lichte, ruimtelijke en levendige lobby. Gasten worden verwelkomd voor check-in bij de bar, het hart van het hotel, met een welkomstcocktail. De Living Room is de plek waar het allemaal gebeurt. Hier verandert de vibe gedurende de dag van Work Hard naar Play Hard. Sfeervol licht en kleuraccenten complimenteren het design van graffiti-muren, moderne meubelen en fietslichten. De Living Room beschikt ook over genoeg USB-outlets en snel en gratis Wi-Fi om altijd verbonden te blijven. De muziek in de Living room creeërt de juiste sfeer op deze zowel energieke als knusse plek.

Stay #ATTHEMOXY

De 116 kleine, doch slimme hotelkamers beschikken over 49” LCD-flatscreens, een sound system, gratis Wi-Fi en comfortabele bedden. Elke kamer maakt een statement met een kunstwerk van vloer tot plafond. Het design is functioneel, flexibel en overzichtelijk met slimme, simpele details. De stijlvolle badkamers bieden gratis Muk-toiletartikelen, felroze föhns, krachtige douches en grote spiegels boven de ruime wastafel.

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

24/7 Dining #ATTHEMOXY

Moxy’s 24/7 B&F-concept (Beverage & Food) is een slim zelfserviceconcept dat gasten toegang geeft tot wat ze willen, wanneer ze het maar willen. Hier zijn onder andere verse juices, koffie, panini’s, salade’s en all-day flatbreads te krijgen.

Moxy-gasten die lid zijn van het awardwinnende Marriott Bonvoy reisprogramma, krijgen exclusieve toegang tot verschillende digitale functies via de Marriott Mobile-app als ze direct bij Marriott boeken. Denk aan in- en uitchecken via de mobiele telefoon, keyless entry en Mobile Requests om hun reiservaring vlekkeloos te laten verlopen. Marriott Bonvoy-leden verdienen ook punten voor hun verblijf bij Moxy Hotels en kunnen deze inzetten voor hotelverblijven bij hotels uit het hele Marriott Bonvoy-portfolio.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.