Voel je thuis in de bergen

Ongestoord genieten van uw tijd met het gezin in uw eigen chalet met veel ruimte en gezelligheid. Wie op zoek is naar een authentiek, gezellig vakantiehuis voor het hele gezin, midden in de idyllische bergwereld van de Salzburger Alpen, zal onder de indruk zijn van de gloednieuwe Prechtlgut-chalets.

Slechts acht chalets liggen op het bijna 9000 m² grote terrein tegenover de Grafenberg-kabelbaan in Wagrain in de Salzburger Pongau. Natuurlijke, hoogwaardige materialen en de rustieke touch scheppen in de Prechtlgut-chalets een bijzonder gezellige woonsfeer. De 85 tot 150 m² grote chalets bieden plaats aan maximaal acht personen en hebben alles te bieden waaraan gezinnen behoefte hebben voor een gezamenlijke vakantie. Een open keuken, gezellige hoekjes om te lezen, te spelen en de benen omhoog te leggen, een groot terras om te barbecueën en te ontspannen, een wellnesszone binnen met sauna-stoomcabine, infraroodcabine en rustruimte, plus directe toegang tot het terras en de eigen hottub. Nog meer ruimte om aan de sleur van alledag te ontsnappen bieden de natuurlijke zwemvijver midden in het bergdorp en de vele schone meren in de omgeving: in Reitdorf (10 km), in St. Johann-Plankenau (13 km), in Flachauwinkl (18 km) en in Goldegg (22 km) vindt u fraaie zwemmeren. De Wagrainer Wasserwelt (gratis entree voor gasten van Prechtlgut) en de Therme Amadé in Altenmarkt zijn bij ieder weertype een succes.

 

 

Pongauer bergbeleving voor alle leeftijden

Ook als u de bergen in gaat, zijn de Prechtlgut-chalets ideaal gelegen: de Grafenberg-kabelbaan die tegenover het bergdorp Prechtlgut is gelegen, brengt jong en oud in een mum van tijd omhoog naar Wagraini’s Kinderwelt en op de Geisterberg. Het supercoole Bikepark Wagrain bij de Flying Mozart is slechts vijf fietsminuten verwijderd van het bergdorp. Al is het meer, de berg of het bikepark nog zo onweerstaanbaar, het is voor het hele gezin altijd weer fijn om in het eigen Prechtlgut-chalet thuis te komen. Neem een verfrissend drankje en dompel onder in de hottub op het terras, chil op de divan voor de open haard of stap onder de regendouche. Daarna hoeft u het alleen nog eens te worden over waar u de vakantiedag smaakvol afsluit: ‘thuis’ in het chalet, op het eigen terras met barbecue of in het restaurant Prechtlstadl direct om de hoek? Daar wordt na reservering het hier gebruikelijke ‘Hut-Essen’ of de fondue geserveerd. Maar op de menukaart staan natuurlijk ook lekkernijen uit de Pongau zoals kaspressknödel (platgeperste kaasknoedels), zwiebelrostbraten (geroosterd vlees met uien) en kasnocken (kaas-spätzle), alsmede eigengemaakte delicatessen uit de dessertkeuken zoals topfenstrudel of chocoladesoufflé. Daarna is het tijd om naar uw warme bed te gaan om voor de volgende enerverende vakantiedag goed uitgerust te zijn.

 

 

Prechtlgut gezinsdagen (16-04-2019 – 26-11-2019)

Services: 4/7 overnachtingen in het chalet incl. alle Prechtlgut-wellness-services, dagelijks almontbijtmand, 1x ‘Hut-Essen’ in restaurant Prechtlstadl, 1x avondeten in restaurant Prechtlstadl, 2x berg- en dalrit naar Wagraini’s Kinderwelt, gebruik van de eigen zwemvijver, dagelijks gratis entree tot het zwembad Wasserwelt Wagrain
Prijzen p. p. incl. 1 kind tot 14 jaar: 4 nachten 1175 euro/7 nachten 1990 euro

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.